Από το STAR στο MEGA - Εισβάλλει στην Γη της Ελιάς πασίγνωστος ηθοποιός

Ο ρόλος του θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από το STAR στο MEGA - Εισβάλλει στην Γη της Ελιάς πασίγνωστος ηθοποιός

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, ενώ μάλιστα αναμένεται να δούμε κι έναν νέο ηθοποιό να εισβάλλει, ο οποίος είναι αρκετά γοητευτικός και ταλαντούχος.

Στην Γη της Ελιάς ο Βασίλης Μίχας

Ο λόγος για τον Βασίλη Μίχα, ο οποίος έκανε την εν λόγω αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στην οποία μίλησε και για την σχέση του με την Φαίη Ξυλά, με την οποία πρωταγωνιστούσε στην σειρά Έρωτας με διαφορά.

Πολύ σύντομα στην σειρά θα δούμε και την Νίκη Παλληκαράκη, σε έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα ταράξει τα νερά των πρωταγωνιστών. Το πρωί μάλιστα της Παρασκευής, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο Βασίλης Μίχας θα έχει πολύ μεγάλη αγωνία.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος στην Γη της ελιάς

Πολλά έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, καθώς οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα είναι καθοριστικές. Ωστόσο, όσο πηγαίνουμε προς το φινάλε του φετινού κύκλου, πολλά πράγματα θ’ αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους και άλλα τόσα θα δείχνουν ότι «ανοίγουν» για τις νέες εξελίξεις τη σεζόν που θα έρθει. Το TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα έχει αναλυτικά το ρεπορτάζ για την Γη της Ελιάς.

Σε οκτώ εβδομάδες από τώρα αναμένουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς. Ως τότε θα δούμε να κλείνουν περίπου επτά ιστορίες από αυτές που μας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα. Τι θα γίνει όμως στο τέλος, πώς θα κλείσει αυτή η σεζόν; Καταρχάς να σας αποκαλύψουμε ότι η Μυρτάλη δεν θα είναι ποτέ ξανά με τον Στέφανο, ενώ, όπως θα δούμε, ο χαρακτήρας της θα εξελιχθεί σε πολύ ηγεμονικό και αλαζονικό, παίρνοντας στοιχεία από αυτά του πατέρα της.

Η Ιουλία, θα αποδεχτεί τελικά ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί και μάλιστα θα συνεχίσει τον γάμο της με τον Κουράκο χωρίς σύννεφα, μιας και οι δύο έχουν καταλάβει ότι αυτό που μετράει πιο πολύ είναι να είναι καλά οι δυο τους. Ο Στάθης θα συνεχίσει τη σχέση του με την Εύα, ενώ θα αποδεχτεί και τον Φίλιππο. Ο Ισίδωρος θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη του παιδιού της Αντιγόνης και μάλιστα θα μπορέσει να το δει κιόλας.

Ωστόσο, δεν θα είναι όλα ρόδινα μέχρι το τέλος. Ενα ατύχημα θα τρομάξει πολύ τους Στεφανέους, καθώς ο Φίλιππος με το μωρό θα κινδυνεύσουν. Ομως, όλα θα είναι περαστικά και οι δυο τους θα γυρίσουν σύντομα σώοι και υγιείς στο σπίτι. Μη αναστρέψιμη όμως θα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Αλέξης, ο οποίος φτάνει στο σημείο να χάσει τα πάντα...

Γη της Ελιάς φινάλε

Οπως θα δούμε στο τέλος, πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, θα βρουν τη λύση τους και η τελευταία σκηνή είναι και πάλι χαρούμενη, σχεδόν όπως γίνεται σε όλες τις σειρές του Αντρέα Γεωργίου. Οπως μας έχει συνηθίσει λοιπόν, κάτι σαν αποχαιρετισμός θα είναι το τέλος της σεζόν. Μαζεμένο όλο σχεδόν το καστ της σειράς σε ένα χαρούμενο γεγονός, που δεν είναι άλλο από τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο και φυσικά τη βάφτιση της κορούλας τους.