«Η Μυρτάλη αλλάζει...» - Το spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τη Γη της Ελιάς

Τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Βρεττάκων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Μυρτάλη αλλάζει...» - Το spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τη Γη της Ελιάς

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/5) η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει ένα spoiler για την επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 3/5 επεισόδιο).

Τα spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τη Γη της Ελιάς

«Έχει περάσει όσα έχει περάσει και τώρα που παίρνει το 51% της επιχείρησης η Μυρτάλη αλλάζει χαρακτήρα και η Ιουλία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Θα πρέπει να τη “μαζέψει” και την αγαπάει», είπε αρχικά.

Όσο για τη σχέση της Ιουλίας με τον Ιάκωβο μόλις η πρώτη καταλάβει ότι ο αδερφός της έχει κάτι με την Αθηνά, είπε: «Θα συγκρουστούν τα δύο αδέλφια», ενώ τέλος αποκάλυψε πως θα υπάρξουν μερικές συναντήσεις με τον Στάθη που θα δείξουν μία ταραχή.

Τι θα γίνει με την Ιουλία και τον Κουράκο

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!! Οσο περνάει ο καιρός, η Ιουλία τόσο πιο πολύ δένεται με τον Γιώργη στη Γη της Ελιάς και όπως του δηλώνει όλο και πιο πολύ αισθάνεται ερωτευμένη μαζί του. Το μόνο «αγκάθι» στη σχέση τους ή μάλλον η μόνη έννοια που τους στενοχωρεί είναι ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αποκτήσουν παιδί.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Εδώ και πολύ καιρό η Ιούλια προσπαθεί να μείνει έγκυος, ωστόσο κάθε μήνας που περνάει και διαπιστώνει ότι δεν είναι έγκυος, η κοπέλα αισθάνεται άσχημα. Μάλιστα λέει στον Γιώργη: «Γιώργη μου, δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα». Ο Κουράκος ωστόσο την αγαπάει τόσο πολύ που δεν θέλει να τη βλέπει να στενοχωριέται, παρότι και ο ίδιος περνάει το ίδιο στενόχωρα: «Δεν πειράζει, Ιουλία μου. Τίποτα δεν μας βιάζει. Θα γίνει κι αυτό όταν πρέπει, με τη σειρά του», την καθησυχάζει.

Ωστόσο το ζευγάρι για μια ακόμα φορά κάνει προσπάθεια και μάλιστα θεωρεί σίγουρο ότι αυτή τη φορά θα πετύχει. Οταν όμως έρχεται η στιγμή και η Ιουλία συνειδητοποιεί ότι δεν έχει μείνει έγκυος, καταρρακώνεται. Γυρίζοντας ο Γιώργης τη βρίσκει στενοχωρημένη και εκείνη του ανακοινώνει: «Γιώργη μου, ούτε και αυτή τη φορά δυστυχώς. Τι να πω; Αρχίζω να φοβάμαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε παιδί», υποστηρίζει.

Ο Γιώργης πιο ψύχραιμος, αφού την καθησυχάζει της λέει ότι είναι δίπλα της και ότι μαζί θα το ψάξουν. Ετσι, προβληματισμένοι από το γεγονός ότι η Ιουλία δεν μένει έγκυος, αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις, αρχίζοντας έναν μεγάλο αγώνα ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Να σημειωθεί πως αγαπημένος ηθοποιός της σειράς θα αποσυρθεί από την υποκριτική.

Γη της Ελιάς Ιουλία Κουράκος παιδί