Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συνεχίζει την έρευνα για το υιοθετημένο παιδί

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 3/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συνεχίζει την έρευνα για το υιοθετημένο παιδί

Οι εξελίξεις για το αγαπημένο σίριαλ του κοινού Γη της Ελιάς, αναμένεται να είναι έντονες και για το επεισόδιο, που θα προβληθεί στην τηλεόραση την Τρίτη 3/5. Μάλιστα μετά την ανάγκη του Ισίδωρου να ανακαλύψει την οικογένεια, που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης και την απρόσμενη κίνηση του, τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Η Αντιγόνη από την πλευρά της θα προσπαθήσει να κάνει στον Μάνο γνωστούς του λόγους, που οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, ωστόσο οι αντιδράσεις του δε θα είναι οι αναμενόμενες και σε καμία περίπτωση δε θα αποτυπώσουν κατανόηση.

Οι εξελίξεις για τη Γη της ελιάς στο επεισόδιο της Τρίτης 3/5

Η Μαργαρίτα επιστρατεύει την Αθηνά και τη Χάιδω για να βοηθήσουν με τη σίτιση των άπορων και οι δύο γυναίκες δέχονται με μεγάλη χαρά. Ο Λεωνίδας απειλεί την Άννα πως αν δεν πουλήσει το θερμοκήπιο, θα την κυνηγήσει δικαστικά. Μετά από προτροπή της Μαργαρίτας, η Χάιδω κάνει τραπέζι στο σπίτι της ώστε να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη.

Η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε. Η Σοφία παραιτείται από το ελαιοτριβείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν και ο Αποστόλης αναγκάζεται να φέρει την Άννα στο πόστο της για να καλύψει το κενό. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα και το ζευγάρι δείχνει τον έρωτά του.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντεντέκτιβ.

Το τεράστιο spoiler για τη σειρά που άφησε την Δανάη Μπάρκα "παγωτό"

Όπως και σε κάθε επεισόδιο, έτσι και σήμερα Δευτέρα 2/5, η εκπομπή Πάμε Δανάη είχε ένα απόσπασμα από όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς Γη της Ελιάς. «Άφωνη» έμεινε λοιπόν η Δανάη Μπάρκα με το spoiler, καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και όπως φαίνεται ο Στάθης θα βρεθεί προ εκπλήξεως

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς η Αρετή κερδίζει το πρώτο δικαστήριο και αφήνει απένταρο το Στάθη και την ίδια στιγμή, έρχεται νέα έκρηξη της απέναντι στην Εύα, μιας και αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Μάνη.