Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διώχνει την Αντιγόνη από το σπίτι

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 2/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διώχνει την Αντιγόνη από το σπίτι

Στο νέο επεισόδιο στη Γη της Ελιάς που θα προβληθεί σήμερα στο κανάλι του Mega, η οικογένεια Βρεττάκου βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μυστικό που θα προκαλέσει την σκληρή αντίδραση του Ισίδωρου. Αφού είδαμε μέχρι και τον Στέφανο να τα βάζει με την Αρετή, δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (2/5) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 189

Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος κι ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει. Η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει. Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του….

Γη της Ελιάς

Η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός ότι η εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις. Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει «μισθό» στη Μέλπω, κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη. Ο Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη είναι συνέχεια στον πόλεμο που του έχει ανοίξει η Αρετή.

«Την έφαγες την κοπέλα!» - Το Twitter "στόλισε" την Αρετή για τις κακίες της

Η Αρετή δεν μπόρεσε ούτε για αυτή τη σχέση να κρατήσει το στόμα της κλειστό, μιας και μόλις βρέθηκε με τον Στέφανο, φρόντισε να "στολίσει" για τα καλά την Ελένη. Την Κυριακή 1/5 το επεισόδιο στη Γη της Ελιάς αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter, και την τιμητική της είχε για ακόμα μία φορά η Αρετή.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Αρετή μόλις βρέθηκε μόνη με τον Στέφανο στο σπίτι τους ξεκίνησε να κατηγορεί την Ελένη, λέγοντάς του ότι τώρα που η σχέση τους προχώρησε και έγινε πιο σοβαρή και επίσημη, εκείνη έχει αλλάξει συμπεριφορά και δεν είναι όπως ήταν στην αρχή.

Του είπε μάλιστα ότι μόλις πήγε στο μαγαζί της, για να την επισκεφθεί, φορούσε μια πολύ κοντή φούστα, σε σημείο που οριακά φαινόταν το εσώρουχό της. Ωστόσο, ο Στέφανος έδειξε για πρώτη φορά να αντιδράει, με τον ίδιο να μην της αφήνει κανένα περιθώριο και να λήγει το θέμα οριστικά εκεί, λέγοντάς της ότι πάει να την βρει και ότι δεν έχει χρόνο για τέτοιες συζητήσεις.