Ο Δημήτρης Πιατάς αποκαλύπτει το λόγο που άλλαξε look - «Όταν ξύρισα το κεφάλι μου τρόμαξα!»

«Αν μου συμβεί κάτι, θα εξαφανιστώ»

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Στέλιου Παρλιάρου στην εκπομπή, το μεσημέρι της Παρασκευής 3/6 δηλώσεις στο Μέσα Μεσημέρι με τη Μάριον και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε ο Δημήτρης Πιατάς. Ο γνωστός αγαπητός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την παράσταση «Η άλλη πλευρά της καταιγίδας» στην οποία συμμετέχει, αλλά και για ποιο λόγο ξύρισε το κεφάλι του, ενώ αποκαλύπτει επίσης πολλά για διάφορες πτυχές της ζωής του.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Πιατά

«Υποχρεώθηκα λόγω του ρόλου μου στην “Άλλη πλευρά της καταιγίδας” να ξυρίσω το κεφάλι μου. Όταν ξύρισα το κεφάλι μου τρόμαξα, το ίδιο και η κόρη μου με την εγγονή μου», είπε αρχικά...

Expand player

«Είμαι 48 χρόνια ηθοποιός και είμαι 71 ετών. Οι φίλοι μου είναι όλοι συνταξιούχοι σε κάποιο καφενείο, εγώ όμως είμαι ακόμα ενεργός, κάνω ότι κάνει ένας νέος. Αισθανόμουν πανάθλια όταν σε ένα νούμερο έλεγα ποίημα στην Υπουργό Πολιτισμού και είδα τη Μελίνα Μερκούρη στην πρώτη σειρά».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε: «Θα ήθελα να σταματήσω το θέατρο πριν με σταματήσει το θέατρο. Απαγορεύεται να σε λυπάται ο θεατής. Έχω το σύνδρομο της γάτας. Αν μου συμβεί κάτι, θα εξαφανιστώ. Το κοινό μου είναι γυναίκες, γιατί τους φαίνομαι… γούτσου γούτσου».

«Στα θέατρα δουλεύουμε ως ΜΕΘ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» είχε παραχωρήσει συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την παράσταση στην οποία συμμετέχει ενώ από την άλλη, τοποθετήθηκε για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

«Θα ήθελα πρώτα να γίνουν οι δίκες γιατί με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να καταδικάζεις κάποιον αλλά την ταφόπλακα πρέπει να την βάλεις εκεί. Η τιμωρία για τους ίδιους είναι ότι στην οικογένεια των καλλιτεχνών έχουν με κάποιο τρόπο τιμωρηθεί και έχουν καταδικαστεί.

«Όντως είναι ενοχλητική αυτού του είδους η συμπεριφορά στην οποία ευτυχώς η οικογένεια του θεάτρου έκανε αυτοκάθαρση για να μπορεί με κάποιο τρόπο να υπάρχει ο τίτλος του ηθοποιού.

Στην πραγματικότητα στα θέατρα δουλεύουμε ως ΜΕΘ. Δηλαδή μπαίνουμε στο Μέγαρο Μουσικής και δεν ξέρουμε πως θα βγούμε γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί όλα να ανατραπούν. Είναι ένας πόλεμος και είμαστε στρατιώτες στην πρώτη γραμμή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν πιστεύω ότι είμαι ωραίος» - Σοκάρει ο Κώστας Αποστολάκης με τις δηλώσεις του

«Ο Λουκιανός είναι συνέχεια εδώ» - Η Άννα Βαγενά εξομολογείται για τον χαμό του άντρα της