«Ο Λουκιανός είναι συνέχεια εδώ» - Η Άννα Βαγενά εξομολογείται για τον χαμό του άντρα της

«Είμαστε μαζί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Λουκιανός είναι συνέχεια εδώ» - Η Άννα Βαγενά εξομολογείται για τον χαμό του άντρα της

Πέρα από τον Σωτήρη Χατζάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον η Άννα Βαγενά, και αναφέρθηκε στον Λουκιανό Κηλαδηδόνη. Ο θάνατός του της κόστισε πολύ, αλλά μετά από χρόνια αποφασίζει να στέκεται μονάχα σε όλα τα καλά που έζησαν μαζί.

Ακόμα και σήμερα, αισθάνεται την παρουσία του δίπλα της και, μάλιστα, αποκάλυψε πως την αγαπημένη του γωνία στο σπίτι τους δεν την έχει αλλάξει καθόλου. Πολλές φορές σκέφτεται τις συγκινητικές πράξεις που έκανε για να την δει να χαμογελάει, όμως κάθε φορά που ένα τραγούδι του παίζει σε κάποιο ηχείο, η λύπη κυριαρχεί στην ψυχή της.

Οι δηλώσεις της Άννας Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

«Έχω πληγωθεί πολλές φορές. Ο Λουκιανός μού έλεγε “πάμε για άλλα Αννάκι” και έτσι το ξεπερνούσα. Ο Λουκιανός είναι συνέχεια εδώ, είμαστε μαζί. Η γωνιά του στο σπίτι είναι όπως την άφησε, εκεί στο καναπεδάκι του.

Του απευθύνομαι συχνά, του αφήνω τριαντάφυλλα και γιασεμί. Είμαι λυπημένη, αλλά όχι δυστυχισμένη. Έχω παιδιά, εγγόνια και έζησα έναν μεγάλο έρωτα», είπε αρχικά.

Και κατέληξε: «Ο Λουκιανός ήταν της νύχτας κι εγώ της μέρας. Μου άφηνε σημειώματα και τα έβρισκα το πρωί. Δεν μπορώ να ακούσω τα τραγούδια του, στεναχωριέμαι. Συγκινούμαι πολύ όταν τα εγγόνια μου ακούν τα παιδικά τραγούδια του».

Ο έρωτας της με τον καλλιτέχνη και η κίνηση για να τον θυμάται για πάντα!

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και η Άννα Βαγενά ήταν μαζί πάνω από 40 χρόνια και μόνο ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1972 στα τελευταία γυρίσματα του «Προξενιού της Άννας» και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά! Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα σε μία από τις συνεντεύξεις της η κ. Βαγενά είχε δηλώσει: «Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας. Αυτό που λέμε κεραυνοβόλος. Το 1975 ήμασταν τρία χρόνια μαζί και ακόμη πολύ ερωτευμένοι. Όμως ήθελα και κάτι άλλο να δημιουργήσω.

Έτσι δημιουργήθηκε το Θεσσαλικό Θέατρο. Δεν μου έφτανε να περιμένω τον Λουκιανό να έρθει από το Ψυχικό στο Παγκράτι όπου έμενα για να βγούμε έξω το βράδυ… Ο Λουκιανός ήταν πολύ όμορφο αγόρι, σαν ξανθός άγγελος. Ήμασταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Κι ακόμα είμαστε, νομίζω».

Πριν από αρκετό διάστημα η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε ένα αγοράκι από την Αιθιοπία και του έδωσε το όνομα του αείμνηστου καλλιτέχνη!

Η βάφτιση έγινε την ημέρα που ήταν τα γενέθλια του Λουκιανού Κηλαηδόνη! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Άννα Βαγενά ανεβάζοντας φωτογραφίες με τον βαφτισιμιό της στον λογαριασμό της στο facebook και γράφοντας στην λεζάντα:

«Κυριακή 15 Ιουλίου, ημέρα γενεθλίων του Λουκιανού, δώσαμε το όνομά του στον γιο της Eλενας. Η Eλενα είναι από την Αιθιοπία και στάθηκε δίπλα μας στην περιπέτεια της υγείας του Λουκιανού τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι και εκείνος θα είναι χαρούμενος γι’ αυτό»! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: