«Δεν πιστεύω ότι είμαι ωραίος» - Σοκάρει ο Κώστας Αποστολάκης με τις δηλώσεις του

«Αν μου χρεώσεις ότι είμαι ωραίος θα χάσω τη δουλειά μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν πιστεύω ότι είμαι ωραίος» - Σοκάρει ο Κώστας Αποστολάκης με τις δηλώσεις του

Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον, την Παρασκευή 27/5, και μίλησε "ανοιχτά" για τη ζωή του, για τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για τον τρόπο σκέψης του, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες και τα μαθήματα που απέκτησε, έχει διαφοροποιηθεί σε τεράστιο βαθμό.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως πριν ακόμα από την περίοδο που ξέσπασε η πανδημία και η νόσος του κορωνοϊού είχε ξεκινήσει να βλέπει τη ζωή με "άλλο μάτι", καθώς αντιλήφθηκε πως είχε πολλά πράγματα γύρω του και ανθρώπους, χωρίς να του προσφέρουν κάτι θετικό στην ψυχή του.

Η νοοτροπία που θέλει τους ανθρώπους να ζητούν κι άλλα κάθε φορά που αποκτούν αυτό που επιθυμούσαν, είναι ένα από τα στοιχεία που έχει αλλάξει μέσα του και έχει μάθει να ζει με τα απλά πράγματα που για τον ίδιο φέρνουν και μεγαλύτερη ευτυχία.

Οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολάκη

«Πριν τον κορωνοϊό άλλαξα τον τρόπο σκέψης μου. Αυτή η γη είναι φτιαγμένη για να είναι λάθος κι εμείς είμαστε εδώ για να εκτίσουμε την ποινή μας. Τώρα πια είμαι αυτάρκης, δεν μου λείπει κάτι. Στο παρελθόν ζούσα τη δυστυχία της αφθονίας. Έχω χάσει οκτώ κιλά, σταμάτησα να τρώω με στόχο την υγεία μου και την αυτάρκεια.

Από τη γαστριμαργία ο άνθρωπος μαθαίνει να θέλει κι άλλα πράγματα. Εγώ όσο έτρωγα τόσο ζητούσα κι άλλα. Δεν πιστεύω ότι είμαι ωραίος, πιστεύω ότι είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Αν μου χρεώσεις ότι είμαι ωραίος θα χάσω τη δουλειά μου γιατί ήμουν πάντα ρολίστας, τυπίστας, καρατερίστας», είπε αρχικά.

Και κατέληξε: «Η κολακεία αν δεν περνάει στην ψυχή σου, δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Είναι ένας κίνδυνος να θεωρείς ότι είσαι κάτι γιατί δεν είσαι τίποτα. Έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα ανθρώπων του θεάτρου που όταν σταμάτησαν ή γέρασαν όλοι οι φίλοι εξαφανίστηκαν. Έχεις 5.000 φίλους στο facebook και αν μπεις στο νοσοκομείο δεν θα έρθει κανένας».

«Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου»

Το πρωί της Πέμπτης 3/3 ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων αποφάσισε να "ανοίξει" την καρδιά του και να μιλήσει για την προσωπική του ζωή κάτι που άφησε άφωνους τόσο την Φαίη Σκορδά όσο και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Νηστεύω. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε η πανδημία. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία. Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου. Πρέπει να πιστέψεις πάρα πολύ χωρίς αμφιβολίες.

Η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό. Έχω κάνει πράγματα αξιόποινα στη ζωή μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη. Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου, και εργοδότες μου, και συναδέλφους μου. Βία να πλακωθούμε στο ξύλο με άντρες, ναι, έχω ζήσει. Με γυναίκες όχι.

Ο έρωτας είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα που δημιουργεί εξάρτηση, είναι καλύτερα να το αποφεύγει ο άνθρωπος. Εγώ δεν παίρνω πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή, θα ολοκληρωθεί όπως μου δοθεί. Σε τι διαφέρει ο έρωτας από τα ναρκωτικά; Θες να ψάξεις παγκοσμίως να δεις πόσους έχει σκοτώσει ο έρωτας;»