«Αν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Κώστα Κόκλα για τον συνάδελφό του

Όλες οι δηλώσεις του ηθοποιού

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε στον καναπέ του «Πρωινού» και μίλησε με απροκάλυπτη ειλικρίνεια για τους κατηγορούμενους, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) και για το αν θα μπορούσαν να ξαναδουλέψουν στο ελληνικό θέατρο.

Κόλαφος ο Κώστας Κόκλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ξέρει καντάρια θέατρο, είχε προβλήματα με τη συμπεριφορά του, αυτά θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι επειδή είναι μια δουλειά που έχει να κάνει πολύ με την κοινή γνώμη θα έχουν πρόβλημα.

Expand player

Στην περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να ασχοληθεί με το θέατρο. Ίσως από άλλο πόστο στην αρχή, αλλά θα μπορέσει να σκηνοθετήσει σε 3-4 χρόνια, εφόσον είναι αθώος ο άνθρωπος», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας, τους συναδέλφους μας, τους συνεργάτες μας. Είναι η οικογένειά μας και πρέπει να τους στηρίζουμε σε όλες τις δουλειές», τόνισε στη συνέχεια ο Κώστας Κόκλας.

Νέα αρχή για τον Κώστα Κόκλα

Μια νέα κωμική σειρά σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για την προσεχή σεζόν, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει ένας αγαπημένος ηθοποιός και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κόκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο Κώστας Κόκλας, που αποδεσμεύεται από την ΕΡΤ μετά το τέλος της Τούρτας της Μαμάς, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να ενταχθεί στην οικογενειακή κωμωδία του ΑΝΤ1, που θα πατά στο δίπολο "πλούσιοι και φτωχοί".

Η σειρά βασίζεται σε ρωτικό φορμάτ μυθοπλασίας, με τίτλο "The Ivanovs vs The Ivanovs" και αφηγείται την ιστορία δύο οικογενειών που έχουν το ίδιο επώνυμο αλλά διαφορετικό οικονομικό status και μαθαίνουν ότι πριν από 16 χρόνια έγινε μπέρδεμα στο μαιευτήριο και πήραν ο ένας το παιδί του άλλου. Η υπόθεση θα τους οδηγήσει σε μια τρελή συγκατοίκηση. Την παραγωγή της σειράς υπογράφει, η Tanweer, ενώ το σενάριο θα διασκευάσουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έφυγα από την πρεμιέρα της ταινίας μου γιατί...» - Αποκαλυπτικός ο Κώστας Κόκλας

«Το αστείο ήταν αστείο όταν...» - Ο Κόκλας πέταξε ''καρφιά'' στον Σεφερλή για το Super Mammy