«Έφυγα από την πρεμιέρα της ταινίας μου γιατί...» - Αποκαλυπτικός ο Κώστας Κόκλας

Από τι πάσχουν οι ηθοποιοί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έφυγα από την πρεμιέρα της ταινίας μου γιατί...» - Αποκαλυπτικός ο Κώστας Κόκλας

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 ο Κώστας Κόκλας έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στη εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου μόλις κλείσουν τα φώτα, ενώ θυμήθηκε και τις παλιές σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε, (δείτε εδώ ποια σειρά παραλίγο να κοβόταν), κάνοντας και μία σημαντική αποκάλυψη.

Η εξομολόγηση του Κώστα Κόκλα για τον εαυτό του

«Με τους ηθοποιούς υπάρχει κάτι ασύμβατο. Παρ' όλο που έχουμε τη διάθεση να εκτεθούμε, από την άλλη έχουμε και αγοραφοβίες και συμπλέγματα.

Εμένα για παράδειγμα δεν μου άρεσα ποτέ, δεν μου άρεσε να με βλέπω. Με τον καιρό όμως κατάλαβα ότι όταν παίζω δεν αφορά εμένα, αφορά αυτούς που με βλέπουν. όποτε πρέπει να το κάνω με κέφι και να αφήσω τον κόσμο να κρίνει.

Δεν μου άρεσα εγώ, δεν μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου. Εγώ εν συνόλω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι τα πρώτα μου χρόνια έπαιξα σαν μια ταινία και πήγα στην πρεμιέρα και είδα το πρόσωπό μου στην οθόνη... αναφωνώ και φεύγω. Δεν την είδα την ταινία. Ποτέ δεν συμβιβάστηκα με την εικόνα μου», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Ο Κόκλας πέταξε ''καρφιά'' στον Σεφερλή για το Super Mammy

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 7/5 και κάθισε στον καναπέ της εκπομπής έκανε έναν σύντομο σχολιασμό σε πολλά θέματα. Ένα εξ αυτών, για το οποίο έχουν μιλήσει πολλοί άνθρωποι του χώρου αφορά στον Σεφερλή και στη σειρά Super mammy.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει συνεργαστεί και παλιότερα στη σκηνή με τον συνάδελφο του σχολίασε πως οι εποχές έχουν αλλάξει και πως θα πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Ο λόγος για τα όσα ακούστηκαν από τη νέα σειρά του Μάρκου, καθώς κατηγορήθηκε για σεξιστικού τύπου σχόλια, με πολύ πιθανό και το σενάριο κοψίματος.

«Το αστείο ήταν αστείο όταν δεν προσέβαλε τον άλλον. Περάσαμε μια 20ετία όπου είχαν χαθεί τα όρια του κανιβαλισμού και μπορούσαμε να κανιβαλίσουμε τον καθένα χωρίς ιδιαίτερες τύψεις. Αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα του ανθρώπου. Κάποιοι το έκαναν πιο πολύ κι οι εποχές ήταν πιο δεκτικές σε αυτό κι ο κόσμος ακολουθούσε. Όμως οι άνθρωποι που είχαν χιούμορ πραγματικά, σέβονταν πάντα τους άλλους».

«Το political correct που είναι έντονο τώρα, έχει επισημάνει να αποφεύγουμε κάποια πράγματα όταν κάνουμε χιούμορ. Για το πως είναι ο άλλος, για την εμφάνισή του, για το τι πιστεύει κι αυτά είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις και να έχεις όποια εμφάνιση θέλεις.

Για αυτά έχουν παλέψει άνθρωποι κι έχουν γραφτεί βιβλία. Αν θέλουμε να εξελισσόμαστε και να μην αναπαράγουμε παλιότερα πρότυπα, που τα είχαμε απορρίψει κι είπαμε δεν είναι καλό. Γιατί δηλαδή να επιμένουμε;» συμπλήρωσε ο Κώστας Κόκλας.