«Το αστείο ήταν αστείο όταν...» - Ο Κόκλας πέταξε ''καρφιά'' στον Σεφερλή για το Super Mammy

Τα ''είπε'' έξω από τα δόντια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το αστείο ήταν αστείο όταν...» - Ο Κόκλας πέταξε ''καρφιά'' στον Σεφερλή για το Super Mammy

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 7/5 και κάθισε στον καναπέ της εκπομπής έκανε έναν σύντομο σχολιασμό σε πολλά θέματα. Ένα εξ αυτών, για το οποίο έχουν μιλήσει πολλοί άνθρωποι του χώρου αφορά στον Σεφερλή και στη σειρά Super mammy.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει συνεργαστεί και παλιότερα στη σκηνή με τον συνάδελφο του σχολίασε πως οι εποχές έχουν αλλάξει και πως θα πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Ο λόγος για τα όσα ακούστηκαν από τη νέα σειρά του Μάρκου, καθώς κατηγορήθηκε για σεξιστικού τύπου σχόλια, με πολύ πιθανό και το σενάριο κοψίματος.

Οι δηλώσεις του Κώστα Κόκλα για τον Μάρκο Σεφερλή

«Το αστείο ήταν αστείο όταν δεν προσέβαλε τον άλλον. Περάσαμε μια 20ετία όπου είχαν χαθεί τα όρια του κανιβαλισμού και μπορούσαμε να κανιβαλίσουμε τον καθένα χωρίς ιδιαίτερες τύψεις. Αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα του ανθρώπου. Κάποιοι το έκαναν πιο πολύ κι οι εποχές ήταν πιο δεκτικές σε αυτό κι ο κόσμος ακολουθούσε. Όμως οι άνθρωποι που είχαν χιούμορ πραγματικά, σέβονταν πάντα τους άλλους».

«Το political correct που είναι έντονο τώρα, έχει επισημάνει να αποφεύγουμε κάποια πράγματα όταν κάνουμε χιούμορ. Για το πως είναι ο άλλος, για την εμφάνισή του, για το τι πιστεύει κι αυτά είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις και να έχεις όποια εμφάνιση θέλεις.

Για αυτά έχουν παλέψει άνθρωποι κι έχουν γραφτεί βιβλία. Αν θέλουμε να εξελισσόμαστε και να μην αναπαράγουμε παλιότερα πρότυπα, που τα είχαμε απορρίψει κι είπαμε δεν είναι καλό. Γιατί δηλαδή να επιμένουμε;» συμπλήρωσε ο Κώστας Κόκλας.

Το ξέσπασμα του Σταρόβα για τον Σεφερλή - «Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους...»

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο μιλώντας μεταξύ άλλων για τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής για τη σειρά Super Mammy που προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πολλοί χρήστες των social media αλλά και εκπομπές σχολίασαν θεώρησαν απαράδεκτο τον τρόπο που ο ηθοποιό παρουσιάζει τους ομοφυλόφιλους και όχι μόνο.

«Το θεωρώ λάθος, επειδή έχουμε μάθει αυτό που κάνει ή λέει ο άλλος, όταν δεν συνάδει με τη δική μας άποψη ή αισθητική στην προκειμένη περίπτωση, να το βλέπουμε ως λανθασμένο και όχι ως διαφορετικό. Υπάρχει μια μικρή μερίδα που θα πει το δικό της ούτως ή άλλως, για διάφορους λόγους. Όταν όμως δεν σου αρέσει κάτι, έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις. Ο τρόπος καθορίζει τα πάντα στη ζωή μας».

«Άλλο να πεις «εμένα δεν μου αρέσει αυτό» και άλλο να κρίνεις και να κατακρίνεις τον άλλον με αφορισμούς. Υπάρχει τηλεκοντρόλ και ας αλλάξει ο κόσμος κανάλι αν δεν του αρέσει. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους, να τους κρίνουμε και να τους αδικούμε» είπε.