Σία Κοσιώνη: Ξανθιά και με τα ίδια χαρακτηριστικά - Σπάνια φωτογραφία της πεθεράς του Μπακογιάννη

Δείτε πόσο μοιάζουν

Η Σία Κοσιώνη προσπαθεί όσο μπορεί να προστατεύσει την οικογένεια της από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας την προσωπική της ζωή εκτός τηλεόρασης. Ωστόσο, κατά καιρούς στα social media έχουμε δει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινό της, όπως για παράδειγμα από βόλτες με τον μοναχογιό της, Δήμο.

Τους γονείς της ωστόσο, σπάνια τους βλέπουμε. Ήταν πριν από ένα μήνα όμως με αφορμή τα γενέθλια της, η δημοσιογράφος πόσταρε μία φωτογραφία της με τη σοκολατένια τούρτα της στο σπίτι, όπου της ευχήθηκε δημόσια με τρυφερά λόγια.

Expand player

Η μητέρα της Σίας Κοσιώνη

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το 'πρόσεχε'. Όσα περισσότερα 'πρόσεχε' μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει 'πρόσεχε' και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν.

Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η μοναδική φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με νυφικό στον γάμο με τον Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει πριν δύο χρόνια στην εκπομπή Direct και τον Τάκη Χατζή για τη Σία Κοσιώνη και είχε αποκαλύψει τη σχέση που έχουν. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός φακός είχε εξασφαλίσει τότε τυχαία μια φωτογραφία της γνωστής δημοσιογράφου, που ήταν ντυμένη νύφη στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Στο σημείο όπου καθόταν η Ντόρα Μπακογιάννη και μιλούσε ακριβώς πίσω της στο πλάνο υπήρχε ένα έπιπλο στο οποίο είχε τοποθετημένες κάποιες φωτογραφίες της οικογένειας, ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Σία νύφη.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη» - Σούσουρο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Θα πλουτίσουν - Η τεράστια περιουσία που θα αφήσει η Ντόρα στον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη