Σία Κοσιώνη: Τι συνέβη με το γιο της λίγο πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ - Η φωτογραφία που το "μαρτυρά"

Η τρυφερή της ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Τι συνέβη με το γιο της λίγο πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ - Η φωτογραφία που το

Η Σία Κοσιώνη είναι καθημερινή χρήστης των social media, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, όπως προσφάτως όπου έφερε στην επιφάνεια μια φωτογραφία από τα μαθητικά της χρόνια που είναι κυριολεκτικά αγνώριστη.

Χθες 16/6 ωστόσο, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της, λίγο πριν ξεκινήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και βγει στον αέρα.

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει πάρει τον μικρό Δήμο Μπακογιάννη μαζί της στο κανάλι και αυτή ήταν μια από αυτές τις φορές.

Η φωτογραφία της Σία Κοσιώνη με το γιο της στον ΣΚΑΙ

«Απ’ το σχολείο στο γραφείο!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη γιος Δήμος Μπακογιάννης

Το σπίτι που μένει η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη και το γιο τους

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017 στο Καρπενήσι και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, μαζί φυσικά με τον μικρό Δήμο, τον καρπό του έρωτά τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις και επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό ο φακός τους πέτυχε μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ανά καιρούς, τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης, έχουν επιλέξει να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα από το σπίτι τους, το οποίο είναι όλο σε λευκούς τόνους, ενώ τη διαφορά κάνει ο εντυπωσιακός κήπος τους.