Super Κική σε Ιωάννα Τούνη: «Εσύ με ταρακούνησες» - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Τα μηνύματα που ανταλλάξαν οι δυο influencers

Την Παρασκευή 24/6 το απόγευμα με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει παιδάκι. Το μήνυμά της φαίνεται πως χαροποίησε όλους τους φίλους της και οι ευχές δε σταμάτησαν να πέφτουν βροχή. Μάλιστα, αποκάλυψε ήδη και ποιοι θα είναι οι νονοί.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ιωάννα Τούνη η οποία έγραψε ένα γλυκό «Σ’ αγαπώ» με την Super Κική να της απαντά δημόσια στο Instagram: «Εσύ με ταρακούνησες» και να προσθέτει ένα emoticon με καρδιά.

Expand player

Τα μηνύματα μεταξύ Ιωάννας Τούνη και Super Κικής

«Θέλω να γίνω...»

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 στον αέρα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Super Κική, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά όσα συνέβησαν και στην φυλακή. Χαρακτηριστικό δε είναι ο τρόπος που «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια η influencer παραδέχτηκε πως πήρε απόφαση να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η φυλάκισή της.

«Δεν είχα και την καλύτερη ζωή. Όταν πήγα στην φυλακή και στο ΚΕΘΕΑ κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει αυτό που κάνω. Τότε υπήρχε άγνοια, τώρα δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συνέχισε με τον ρόλο που θα ήθελε να αποκτήσει στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, αλλά θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια», σχολίασε η Super Κική.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Παιδιά για να μπει αυτό το τζιν ήθελε γερανούς» - Αγνώριστη η Super Κική μετά τη δίαιτα που έκανε

Η Super Kική είναι ερωτευμένη - Δημοσίευσε αποκαλυπτικά πλάνα για πρώτη φορά με τον σύντροφό της