«Μην τον κάνουμε πάλι μάγκα...» - Η Super Κική ''καρφώνει'' τον Γιώργο Λιάγκα δημόσια

Η κόντρα δεν έχει τελειωμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μην τον κάνουμε πάλι μάγκα...» - Η Super Κική ''καρφώνει'' τον Γιώργο  Λιάγκα δημόσια

Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα την Πέμπτη 26/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε η κωμικός αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο, το οποίο πάντα απασχολεί με τις δηλώσεις του και από ότι έχει φανεί η ίδια δεν έχει και σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο τη δυσαρέσκεια που νιώθει η Κική είχαμε καταλάβει μέσα από ένα αρκετά επίμαχο στόρυ, που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι λοιπόν, οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν πως υπάρχει ''ψωμί'' γύρω από την υπόθεση και την ρωτούν σε κάθε της συνέντευξη. Τη φορά όμως αυτή δε θέλησε να σχολιάσει, καθώς έχει καταλάβει πως με τον τρόπο αυτό του δίνει περαιτέρω αξία στο πρόσωπό του.

Η Super Κική ''καρφώνει'' τον Γιώργο Λιάγκα

«Μην τον κάνουμε πάλι “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε. Είναι τόσο αχρείαστος που όταν πει κάτι εννοείται ότι θα τον κάνω expose στο Instagram και όλοι με έχουν συνδυάσει με αυτόν. Κι έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του. Αν ήταν μόνη της η Σκορδά θα πήγαινα».

«Θα είχα ξεπουληθεί αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά, το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 έδωσε συνέντευξη η εκρηκτική Super Κική, (δείτε εδώ την δίαιτα που ακολούθησε και έγινε αγνώριστη) η οποία μίλησε για την πρόταση του Asia Express που απέρριψε, αλλά έκανε και κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πανελατζού δεν θα γινόμουν ποτέ στη ζωή μου, εγώ θα γίνω παρουσιάστρια. Σπιτική, αυθεντική παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν αφήνω έτσι εύκολα το Instagram για να πάω σε κάτι που θα μου δίνει πολύ λιγότερα λεφτά απ’ ότι μου δίνει το Instagram και να ταλαιπωρούμαι κιόλας», είπε αρχικά η Super Κική.

«Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι πάρα πολύ κόντρα από μένα. Αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα θα είχα ξεπουληθεί. Έχω βγει κι έχω κάνει τις δηλώσεις μου, και με τον κάθε Λιάγκα. Δηλαδή κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά, θα ήταν ξεπούλημα να πάω».