«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο...» - Η αιχμηρή απάντηση της Super Κικής στα σχόλια του παρουσιαστή

Θυμήθηκε το περιστατικό με το ΑΠΘ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο...» - Η αιχμηρή απάντηση της Super Κικής στα σχόλια του παρουσιαστή

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική θέλησε να απαντήσει με εξαιρετικά αιχμηρό τρόπο στον Γιώργο Λιάγκα και στα σχόλια που έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/1) για τους influencers.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το περιστατικό με την παρενόχληση στο ΑΠΘ. Όταν η συγκεκριμένη είδηση είχε μεταδοθεί στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του είχαν βάλει τα γέλια, κάτι που τους κόστισε σημαντικά. Το περιστατικό αυτό, σε συνδυασμό βέβαια με τα νούμερα τηλεθέασης είχαν οδηγήσει στο κόψιμο της εκπομπής.

Η ανάρτηση της Super Κικής για τον Γιώργο Λιάγκα

«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο! Ο Λιάγκας που τραβάνε μ....α στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χ...νη τη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Super Κική.

Super Κική Λιάγκας

Η κόντρα Λιάγκα και Super Κικής κρατάει καιρό

Στα μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας με τη Super Κική, μετά τις δηλώσεις που έκανε η influencer για την εμπειρία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει με εξαιρετικά αρνητικό τρόπο τις δηλώσεις αυτές και έτσι η Super Κική του απάντησε με εξίσου αυστηρό τρόπο.

Το πρωί της Δευτέρας (11/10), ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής, με αφορμή τον σχολιασμό του J2US έκαναν ένα ειρωνικό σχόλιο για τη Super Κική και τις δηλώσεις της.

  • Γ.Λ.: Γεια σου super Βαγγέλη!
  • Β.Π.: Γεια σου super Γιώργο! Όλα super σήμερα και πολύ χαίρομαι.
  • Β.Π.: Είχαμε κι άλλα θέματα, τα οποία νομίζω πρέπει να εξετάσουμε.
  • Γ.Λ.: Άστα τα άλλα Βαγγέλη.
  • Β.Π.: Γιατί;
  • Γ.Λ.: Θα επανέλθουμε.
  • Β.Π.: Είναι… super θέμα!
  • Γ.Λ.: Είναι super κατ’ ευφημισμόν.