Ο κακός χαμός στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τις δηλώσεις της Super Κικής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τις δηλώσεις της Super Κικής

Στην σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις της Super Κικής, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά να έρθουν σε αντιπαράθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η Super Κική είχε συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις «Σφήκες» την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Έτσι, η κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής J2US και η super Kiki μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της αυτή.

Η λέξη «υπέφερα» ήταν αρκετή για να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των παρουσιαστών και συντελεστών της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να εξηγήσει πως εννοούσε ότι είχε μια ωραία συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά υπέφερε γιατί δεν ήταν ο εαυτός της.

Εκεί ο Γιώργος Λιάγκας με έντονο ύφος ανέφερε πώς έκανε «κωλοτούμπα» καθώς στην τελευταία εκπομπή του «The 2night show» τον ευχαριστούσε και δήλωνε το πόσο ωραία πέρασε.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λιάγκας και η Σκορδά έρχονται σε αντιπαράθεση

Το πρωί της Τρίτης (28/9), η εκπομπή Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει και δείχνει τη Δέσποινα Βανδή σε κοινή έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, γεγονός που έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι οι δυο τους καθώς και για το πόσο ωραία είναι η Δέσποινα Βανδή «για την ηλικία της».

Ο καυγάς της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα

«Η Βανδή με τον Μπισμπίκη τι σχέση έχουν; Είναι φίλοι, γνωρίζονται; Από πού γνωρίστηκαν δηλαδή; Ήξερες εσύ ότι κάνει παρέα ο Μπισμπίκης με την Βανδή; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω. Αφήνει η εφημερίδα αιχμές ότι υπάρχει κάτι άλλο ανάμεσά τους; Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Είναι ωραίος άντρας ο Μπισμπίκης και η Βανδή για 50αρα… Δεν υπάρχει ωραιότερη 50αρα στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Το σχόλιό του αυτό ωστόσο έκανε έξαλλη την Φαίη Σκορδά η οποία έσπευσε να του απαντήσει: «Γιατί δεν φιλτράρεις λίγο αυτά που λες; Πρέπει να πεις και την ηλικία; Εσύ για τα χρονάκια σου μια χαρά είσαι».