«Παιδιά για να μπει αυτό το τζιν ήθελε γερανούς» - Αγνώριστη η Super Κική μετά τη δίαιτα που έκανε

Θα αποκαλύψει το μυστικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παιδιά για να μπει αυτό το τζιν ήθελε γερανούς» - Αγνώριστη η Super Κική μετά τη δίαιτα που έκανε

Η Super Κική έκανε τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4 ένα πολύ αποκαλυπτικό στόρυ στο Instagram, με το οποίο έδειξε σε όλους της τους φίλους το νέο της σώμα μετά τη δίαιτα, που έκανε. Μάλιστα η κωμικός κατάφερε να μπει στο παλιό της τζιν κάτι, που πριν φάνταζε απίστευτο.

Μπορεί παλιότερα η Κική να ήταν αδύνατη (Δείτε φωτογραφία της με μαγιό) στα χρόνια όμως αφέθηκε στο κομμάτι αυτό και όπως είναι λογικό κάποια ρούχα δεν έδειχναν το ίδιο πάνω της. Τώρα πια έχει βρει τον τρόπο και θα τον αποκαλύψει στη συνέχεια να είναι στα κιλά, που εκείνη νιώθει βολικά με το σώμα της.

Η μεγάλη απώλεια κιλών της Super Κική

«Παιδιά για να μπει αυτό το τζιν ήθελε συνεργείο αυτοκινήτων και γερανούς. Και είναι και άνετο τώρα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη. Και να ξέρεις έγινε full αναίμακτα. Θα σου πω άλλη ώρα όμως», είπε σε ένα βίντεο και συνέχισε:

«Να ξέρετε παιδιά, άμα μπορώ εγώ να το κάνω που είμαι ο μεγαλύτερος βόθρος, ο μεγαλύτερος βόθρος και φουλ μες στο κεφάλι μου "έλα σιγά μωρέ", μπορείτε να το κάνετε όλοι».

Super Κική - Έχασε κιλά

Άλλος άνθρωπος η Super Κική - Αποκάλυψε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Η Super Κική διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Ελληνικό Instagram καθώς μπορεί να θεωρηθεί μια από τις πιο γνωστές Infuencer, δείτε την επίσης εδώ πως ήταν πριν γίνει διάσημη.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η ίδια γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό της την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, την είχαμε συνηθίσει με το έντονο μπλε χαρακτηριστικό μαλλί ωστόσο όλο αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Μέσα από insta stories την βλέπουμε να έχει αποκτήσει μαύρα μαλλιά. Όπως ήταν λογικό τα σχόλια πήραν "φωτιά" μιας και κανένας ακόλουθός της δεν περίμενε την συγκεκριμένη αλλαγή.

Super Κική

Η αλλαγή της Super Κικής