Super Κική: Ποιοι θα είναι οι νονοί του πρώτου της παιδιού

Η αποκάλυψη με ένα βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κική: Ποιοι θα είναι οι νονοί του πρώτου της παιδιού

Μια τέλεια είδηση μοιράστηκε η Super Κική πριν μερικές ώρες και αυτή αφορά την εγκυμοσύνη της. Η ίδια συγκεκριμένα ανακοίνωσε τα ευχάριστα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του μωρού (δείτε την εδώ).

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η Super Κική αποκάλυψε πως έχει χωρίσει με τον σύντροφό της και θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί, ωστόσο έχει στο πλευρό της την οικογένειά της και τους φίλους.

Ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού της Super Κική

Μάλιστα, λίγο αργότερα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε ένα instastory μαζί της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Αγγελική Μανουσάκη θα είναι νονοί του πρώτου της παιδιού.

«Θέλω να γίνω...»

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 στον αέρα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Super Κική, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά όσα συνέβησαν και στην φυλακή. Χαρακτηριστικό δε είναι ο τρόπος που «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια η influencer παραδέχτηκε πως πήρε απόφαση να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η φυλάκισή της.

«Δεν είχα και την καλύτερη ζωή. Όταν πήγα στην φυλακή και στο ΚΕΘΕΑ κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει αυτό που κάνω. Τότε υπήρχε άγνοια, τώρα δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συνέχισε με τον ρόλο που θα ήθελε να αποκτήσει στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, αλλά θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια», σχολίασε η Super Κική.