«Αυτό το φασιστικό παραλήρημα...» - Η απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στη Φαίη Σκορδά

Τα βάζει και με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Μετά τον σάλο που έγινε με την ανάρτησή της για τη Δανάη Μπάρκα (δείτε τη εδώ), η Αφροδίτη Λατινοπούλου άνοιξε ένα νέο μέτωπο, αυτή τη φορά τη Φαίη Σκορδά, η οποία τόνισε μέσα από το Πρωινό πως η πρώτη πρέπει να κλείσει τα social media.

Φυσικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου δε θα μπορούσε να αφήσει αυτή την ατάκα να πέσει κάτω και έτσι λίγες ώρες αργότερα απάντησε με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Expand player

Το ξέσπασμα της Λατινοπούλου κατά της Φαίης Σκορδά

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας αλλά και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της πρωινής πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα πως κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη μας και την άποψή μας. Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά.

Χαίρομαι που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και να κρίνουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.

Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τος χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας; Τροφή για σκέψη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο βίντεό της.

Η Ναταλία Γερμανού «άδειασε» την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα χαμός έχει επικρατήσει στα social media και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου και την "επίθεσή" της στη Δανάη Μπάρκα με αφορμή μία φωτογραφία της με μαγιό. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και αμέσως όλοι σχεδόν οι διάσημοι και μη στήριξαν δημόσια τη Δανάη Μπάρκα κατακεραυνώνοντας την κ. Λατινοπούλου.

Το θέμα συζήτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 εκτός από την Σίσσυ Χρηστίδου, και η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας αρχικά τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αλλά και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, είπε, μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν απαραίτητα δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Είναι ένα θέμα που για μία ακόμη φορά ξεσήκωσε αντιδράσεις, συζητήσεις, διχασμό, προβληματισμό, έναν αναβρασμό και στα social media και στην κοινή γνώμη.

Όλα αυτά τα θέματα που μας κάνουν να συζητάμε και να διαφωνούμε. Αρκεί να διαφωνούμε υγιώς. Να μη διαφωνούμε με τοξικότητα και να μην κάνουμε bullying».

Όταν στη συνέχεια προβλήθηκε στην εκπομπή η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία τάσσεται κατά της πολιτικής ορθότητας και πανηγυρίζει για τους 50.000 followers στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Πανηγυρίζουμε για τον αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας;

Είμαστε εναντίον της πολιτικής ορθότητας; Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα. Λατινοπούλου τοποθετείται -θα το πω κομψά-αιχμηρά, σε θέματα που αφορούν την κοινή γνώμη.

Όλο αυτό θα είχε κάποιο νόημα να το συζητάμε αν η Δανάη είχε βγει και είχε πει, “δείτε με, εγώ είμαι ένα πρότυπο. Γίνετε όλες σαν και μένα”. Η Δανάη ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Η Δανάη είπε αυτή είμαι εγώ, εσείς αν δε θέλετε να είστε έτσι, ό,τι θέλετε να είστε.

Το δεύτερο είναι πως θα είχε νόημα η τοποθέτησή της κυρίας Λατινοπούλου, αν ήταν ο μικροβιολόγος που παρακολουθούσε την κυρία Μπάρκα. Είχε γνώση των εξετάσεων και ανησυχούσε για τον κίνδυνο που βρίσκεται η ζωή της. Ας αφήσουμε τον παθολόγο, τον μικροβιολόγο της Δανάης να ανησυχήσει για την υγεία της. Ή τη μαμά της, ή την ίδια. Δε θα ανησυχήσει ένας άνθρωπος ξένος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μαζί με κάθε Δανάη..» - Και η Μπάγια Αντωνοπούλου στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα κατά της Λατινοπούλου

«Απαγορεύονται τα σκουπίδια» - Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου