Χαμός με Λιάγκα - Σκορδά στο Πρωινό :''Κάποιος να κλείσει τα social media της Λατινοπούλου''

Τι είπε με αφορμή το ξέσπασμα της Μουτίδου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαμός με Λιάγκα - Σκορδά στο Πρωινό :''Κάποιος να κλείσει τα social media της Λατινοπούλου''

Με αφορμή το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για τις τελευταίες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αλλά και τους ανώνυμους σχολιαστές του Twiiter, η Φαίη Σκορδά πήρε θέση επί του θέματος, που δε χαροποίησε και ιδιαίτερα το Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανέβασε τους τόνους, όπως μας έχει συνηθίσει. Αφορμή ήταν η ξεκάθαρη άποψη της Σκορδά για τη Λατινοπούλου, ενώ έφτασε και στο σημείο να παρακαλάει να της κλείσει κάποιος το Twitter και το instagram.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Φραγκολιάς βρήκε πάτημα από τα λεγόμενα της Λατινοπούλου και είπε πως η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν είναι ιδιαίτερα υγιής. Από εκεί και πέρα η Σοφιά Μουτίδου με τον γνωστό της καυστικό τρόπο ανέβασε ένα βιντεάκι που μίλησε για την τοξικότητα του twitter, αλλά και για αυτούς που κάνουμε πρότυπα και ακολούθως η Φαίη είπε την γνώμη της.

Γιατί τσακώθηκαν - Λιάγκας και Σκορδά με αφορμή τη Λατινοπούλου

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; «Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις»; Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. ψ παρακαλώ. αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε στη συνέχεια σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».

«Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται» -Το ξέσπασμα της Μουτίδου που προηγήθηκε

Κατά των χρηστών του Twitter ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, με την γνωστή ηθοποιό να αναλύει συγκεκριμένα τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους;

Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου, η οποία πρόσφατα μίλησε και για το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί.