«Η εικόνα της Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» - Χαμός με την δήλωση του Κώστα Φραγκολιά

Υποστήριξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τα όσα είχε πει για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η εικόνα της Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» - Χαμός με την δήλωση του Κώστα Φραγκολιά

Χαμός επικράτησε πριν μερικές μέρες με πρωταγωνίστριες την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Δανάη Μπάρκα, με την πρώτη να σχολιάζει τα κιλά της δεύτερης, τονίζοντας πως είναι καθαρά θέμα υγείας ότι αφορά την παχυσαρκία και δεν πρέπει να είναι κάτι που επικροτούμε.

Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν χιλιάδες με τους περισσότερους να στηρίζουν την παρουσιάστρια, η οποία έδωσε την δική της αφοπλιστική απάντηση.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής 26/6, ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και αναφέρθηκε στο εν λόγω συμβάν, υποστηρίζοντας πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλούσε γενικότερα για την υγεία ανθρώπων με περίσσιο βάρος και πως η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν συνάδει με αυτή ενός απόλυτα υγιούς ανθρώπου.

Το σχόλιο του Φραγκολιά για τα κιλά της Μπάρκα και την Λατινοπούλου

«Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι, όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει. Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν. Αυτή η εικόνα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ενοχλημένη: «Με αγάπη το εξηγώ στον Κώστα, ότι δεν ήταν σχόλια ανθρώπων, αλλά το τιτλάκι που έβαλε στη φωτογραφία το περιοδικό You. Το μήνυμα που περνά η κίνηση του περιοδικού είναι ότι it’s ok να πας στη θάλασσα και να είσαι όπως είσαι. Η κα Λατινοπούλου χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία και γι’ αυτό σχολιάστηκε. Τον Κώστα τον συμπαθώ πολύ και γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση που συνεχίζει να κάνει τέτοια τοποθέτηση. Συνεχίζει να μην έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα, αυτό αισθάνομαι».

Τι είχε δηλώσει ο Φραγκολιάς για Λατινοπούλου - Μπάρκα στον αέρα του Happy Day

Την επίμαχη ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα (δείτε εδώ τι έγραψε) θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής (17/6) η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά να αντιδρά και να τάσσεται υπέρ της πολιτικού.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με το παραλήρημα το ρατσιστικό, γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο. Γιατί θεωρώ ως όσο δίνεις χώρο σε τέτοια θέματα τα γιγαντώνεις», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια.

«Μα δε μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας», είπε ο Φραγκολιάς.

Ήταν ρατσιστικό, γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά και την εμφάνιση του οποιουδήποτε. Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας διάφορα μηνύματα.

«Για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που μπορεί να έχει παραπάνω κιλά, νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της, κάνει επιτυχία και ντύνεται όπως θέλει. Για μένα είναι παράδειγμα αυτό. Για μένα», ολοκλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.