«Τα μάτια μου τα λένε όλα, Ελένη» - Τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε η Μενεγάκη για το outfit της

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Είναι γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει και την ιδανική σιλουέτα και στυλ και πάντα καταφέρνει με τις εμφανίσεις της να εντυπωσιάζει(όπως και με την ολόσωμη φόρμα που φόρεσε πριν λίγες μέρες). Έτσι, και σήμερα 29/6 στην εκπομπή της για μια ακόμη φορά η στιλιστική επιλογή της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συνεργάτες της.

Τα σχόλια των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη για το σημερινό look της

Μόλις οι συνεργάτες της την είδαν στο πλατό, δεν σταμάτησαν τα κολακευτικά σχόλια αλλά και τα πειράγματα. Oι συνεργάτες της συμφώνησαν πως «το crop top είναι φανταστικό», με την Ελένη να αντιδρά «παιδιά το δούλεμα πάει σύννεφο, ε;»

Expand player

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε: «Τι είναι αυτά τα καλοκαιρινά; Είναι ωραίο… ομόφωνα» και ο Σάββας Πούμπουρας της είπε: «Τα μάτια μου τα λένε όλα Ελένη» με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια.

Το cop top ταιριάζει γάντι στην Ελένη γιατί μπορεί να είναι 52 χρονών, όμως έχει απίστευτη σιλουέτα. Ντυμένη στα λευκά και με crop top τράβηξε τα βλέμματα μόνο των συνεργάτες της, αλλά σίγουρα και των τηλεθεατές της.

7 beauty tips που τη δείχνουν 10 χρόνια νεότερη

Μια love-hate σχέση με τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της είναι αυτή που την χαρακτηρίζει όπως λέει: "Κατά καιρούς βάζω κρέμες κι άλλοτε πάλι περνάω φάση, νιώθω κουρασμένη και τα παρατάω". Ωστόσο έχει μυστικά που της χαρίζουν φρεσκάδα και νεανικό δέρμα, που συμβουλεύει να δοκιμάσεις:

  • “Η κρέμα ματιών δεν είναι μόνο για τα μάτια. Εγώ πάντα έβαζα και γύρω-γύρω από τα χείλη. Πάντα!”.
  • "Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα που να μην περάσω πάνω από την κρέμα και μία αντηλιακή. Κι ας είναι καταχείμωνο”.
  • "Η γυναίκα όταν μεγαλώνει πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της, να την γλυκαίνει”.
  • "Αφού ξεβαφτώ, αν δεν βάλω κρέμα, δεν μπορώ, με τραβάει το πρόσωπό μου! Δεν μπορώ, θέλω να βάλω κρέμα κάθε βράδυ!"
  • "Πιο πολύ κρέμα βάζω στο λαιμό, παρά στο πρόσωπο. Είναι πολύ ευαίσθητη περιοχή και γι' αυτό όταν ξεβάφεστε μην πολυτρίβεστε γιατί είναι τόσο ευαίσθητο αυτό το σημείο που κάνει εύκολα ζάρες, κοψίματα…".
  • "Σας έχω πει κορίτσια ότι όσο μεγαλώνουμε, πρέπει να μαλακώνουμε το make-up γιατί δεν κάνει. Το έντονο μακιγιάζ μεγαλώνει…”.
  • “Mπόλικη μάσκαρα, εφτά κιλά. Τώρα στο κραγιόν δεν έχω πρόβλημα. Θέλετε κόκκινο; Θέλετε ροζ; Εγώ γενικά σε αυτά τα δύο χρώματα παίζω".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επικό σκηνικό - Ο μαθητής που αρίστευσε στις Πανελλήνιες βγήκε στην Μενεγάκη και δεν ήξερε ποια είναι

"Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου" - H Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Ρουβά στο πλατό