Με αθλητικό κολάν και μπουστάκι - Αγνώριστη η Αφροδίτη Γραμμέλη και φοβερά αδυνατισμένη

Ποζάρει στον καθρέφτη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μπορεί να συζητιέται τελευταία λόγω των επαγγελματικών της μιας και δεν είναι σίγουρο ή ακόμα καλύτερα δεν έχει ανακοινωθεί το κανάλι και η εκπομπή, που θα βρεθεί, εκείνη όμως έχει και άλλες ασχολίες στη ζωή της.

Η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνει το πόσο καλά διατηρεί το σώμα της καθώς αρχικά είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών της με μαγιό και χωρίς ίχνος φίλτρου. Αυτή τη φορά (5/7) έκανε ένα στόρυ από τον καθρέφτη της με ρούχα γυμναστικής, αποκαλύπτοντας τον τρόπο, που κρατιέται σε φόρμα.

Expand player

Η φωτογραφία της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά τη γυμναστική της

Το τηλεοπτικό της μέλλον της δημοσιογράφου

Σούσουρο έχει προκαλέσει το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη, καθώς η παρουσία της έχει κριθεί αναγκαία για αρκετές εκπομπές. Ωστόσο η ίδια θέλησε να δώσει απάντηση, βάζοντας ένα ηχηρό τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα και τις φήμες.

«Όπως είπες κι εσύ, ακούγονται πολλά. Εγώ δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω, εκτός από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι προσεκτική και διακριτική σε αυτό το θέμα. Έχω μία συμφωνία και ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει και για εμένα πάντα την προτεραιότητα.

Τώρα ό,τι μπορεί να ακούγεται ή να λέγεται, δεν είναι κάτι που εγώ θέλω να το συζητήσω. Τα επαγγελματικά συζητούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες» επεσήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αυτά τα “έχει ακουστεί” είναι εκφράσεις που δεν με αφορούν επαγγελματικά. Το ξέρω γιατί κι εγώ γράφω ρεπορτάζ. Αυτή τη δουλειά κάνουμε όλοι. Εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω τη ματαιοδοξία, ούτε τίποτα. Είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο.

Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα», απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό" - Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη

«Οι δικοί μου οι συνεργάτες...» - Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκαθαρίζει τα πράγματα στον αέρα της εκπομπής Όλα Γκουντ