"Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό" - Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Για ποιους χτυπά η καμπάνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εμφανίστηκε σήμερα 28/6 η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία μίλησε για την Φαίη Σκορδά, το Big Brother αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη

Για το αν φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά: Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει.

Για το πώς πέρασε στο Big Brother: Πολύ ωραία πέρασα. Καθόμουν στην καρέκλα σταυροπόδι, σταθερά ψύχραιμη. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν.

Για το αν έχει κλείσει τηλεοπτική δουλειά την επόμενη σεζόν: Έχω αποφασίσει να εργαστώ στην τηλεόραση. Νομίζω έχω βρει το εργασιακό περιβάλλον. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω Σαββατοκύριακο. Μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι εδώ.

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα: Ό,τι και να του πεις σου λέει «Δίπλα σου». Πέρασα πάρα πολύ καλά. Είδα και ένα ζευγάρι που εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω. Εγώ αυτό το τόσο ζευγάρι δεν μπορώ να γίνω. Και πολύ καλά δίπλα μου ο Δημήτρης. Ο Σταρόβας είναι αποκάλυψη.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπω στην τηλεόραση, σε εκπομπές που δεν θέλω να μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου και υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους δεν θα γράψω ποτέ. Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό. Είναι δύο τρεις αυτή τη στιγμή ενεργοί στην τηλεόραση.

«Είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου σε...»

Σούσουρο έχει προκαλέσει το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη, καθώς η παρουσία της έχει κριθεί αναγκαία για αρκετές εκπομπές. Ωστόσο η ίδια θέλησε να δώσει απάντηση, βάζοντας ένα ηχηρό τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα και τις φήμες.

«Όπως είπες κι εσύ, ακούγονται πολλά. Εγώ δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω, εκτός από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι προσεκτική και διακριτική σε αυτό το θέμα. Έχω μία συμφωνία και ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει και για εμένα πάντα την προτεραιότητα.

Τώρα ό,τι μπορεί να ακούγεται ή να λέγεται, δεν είναι κάτι που εγώ θέλω να το συζητήσω. Τα επαγγελματικά συζητούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες» επεσήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αυτά τα “έχει ακουστεί” είναι εκφράσεις που δεν με αφορούν επαγγελματικά. Το ξέρω γιατί κι εγώ γράφω ρεπορτάζ. Αυτή τη δουλειά κάνουμε όλοι. Εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω τη ματαιοδοξία, ούτε τίποτα. Είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο.

Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα», απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.