«Καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε!» - Τα πυρά της Κατερίνας Καινούργιου για τον Αδαμαντίδη

Απασφάλισε η παρουσιάστρια

Ένα θέμα που απασχολεί αρκετά το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των διαστάσεων που πήρε αλλά και των αποκαλύψεων που βγήκαν στο φως, είναι αυτό του Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του.

Ένα μέρος λοιπόν της συνέντευξης του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και θέλησε να σχολιάσει τα όσα άκουσα και τη θέση που πήρε ο τραγουδιστής.

Expand player

"Καταπέλτης" η Καινούργιου για την υπόθεση

«Είναι η δεύτερη φορά που θαυμάζω πάρα πολύ καλλιτέχνη, ο πρώτος είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Καλύτερα κάποιοι άνθρωποι να κρατούν το μικρόφωνο μόνο για να τραγουδάνε παρά να μιλάνε. Δεν ξέρω αν είναι βαρύ. Νιώθω ότι εκτίθεται».

Οι 5 μάρτυρες του Θέμη Αδαμαντίδη που θα καταθέσουν στην δίκη εναντίον της πρώην συντρόφου του

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε η Βαρβάρα Κίρκη τον πρώην σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη και η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου. Στο πλευρό του λοιπόν, ο τραγουδιστής θα έχει 5 μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του.

Να σημειωθεί πως δικηγόρος του είναι ο Αλέξης Κούγιας του οποίου οι δηλώσεις για την υπόθεση είναι καταπέλτης, με τον Απόστολο Λύτρα να μην διστάζει να του απαντάει.

Ο μεγάλος γιος του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος θα υποστηρίξει ότι ο πατέρας του δεν έχει ασκήσει βία εναντίον κάποιας γυναίκας, η πρώην σύζυγος του και μητέρα του μεγάλου του γιου, η πρώην σύντροφος που έχουν αποκτήσει ένα παιδί, φίλος του που είναι αξιωματικός στην Αστυνομία και ακόμα ένας φίλος του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω...» - ''Καταπέλτης'' η Σίσσυ Τζινιόλη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη 

Βαρβάρα Κίρκη: Εκλιπαρεί τον ταξιτζή που ήταν μάρτυρας στον ξυλοδαρμό να βγει να μιλήσει