«Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω...» - ''Καταπέλτης'' η Σίσσυ Τζινιόλη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη 

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της μουσικοσυνθέτριας στην Τατιάνα Στεφανίδου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω...» - ''Καταπέλτης'' η Σίσσυ Τζινιόλη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη 

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις κατηγορίες σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη από την σύντροφο του, Βαρβάρα Κίρκη. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον τραγουδιστή και την αναβολή της δίκης του μίλησε στην εκπομπή “T-live” η μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη, η οποία είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, του είχε συνθέσει γνωστές επιτυχίες όπως: «Και να ‘μουνα»,«Ματωμένα χείλη», «Κοίτα πως τα φέρνει», «Είμαστε και οι δύο αλήτες».

Οι δήλωσεις της Σίσσυς Τζινιόλη για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Έτσι, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου εξήγησε ότι δεν θέλει από εδώ και έπειτα να ερμηνεύει τραγούδια που του έχει συνθέσει.

«Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω στον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδάει τα τραγούδια που του έχω γράψει. Ενώ είμαι επαγγελματίας μουσικοσυνθέτρια και αγαπάω αυτό που κάνω, γνώρισα τον Θέμη το 2000. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης, μαθευτήκανε πάρα πολλά, όπως μου έλεγαν. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργαζόμουν μαζί του.

Αυτό που με έφερε, όμως, σήμερα εδώ είναι ότι μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να κάνουν αυτή την καταγγελία, κάτι που δεν ήθελα να το πιστέψω. Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός ό,τι κι αν ακούγεται. Αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως. Αυτός είναι στο βίντεο, είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ξέρω τις κινήσεις του. Το βίντεο το πήρε η αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από προποτζίδικο, μην γελιόμαστε» ανέφερε η Σίσσυ Τζινιόλη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάγωσα, σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο. Μου έφερε πίσω αναμνήσεις. Έχω περάσει κι εγώ με τον πρώην σύζυγό μου τη βία μέσα στο σπίτι. Ήμουν πολύ τυχερή, βρήκα τα κομμάτια μου, τη δύναμή μου και είμαι εδώ σήμερα, όχι για να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον πρώην σύζυγό μου, αλλά για να δώσω το μήνυμα ότι εμείς γυναίκες όταν αγαπάμε, κάνουμε ένα λάθος: πολλές ξεχνάμε τον εαυτό τους».

«Έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου» - Απαντά με μήνυση ο Θέμης Αδαμαντίδης κατά της Βαρβάρας Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε την εκκεντρική εμφάνισή του στο δικαστήριο, το πρωί της Δευτέρας 4/7, ύστερα από την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη. Παρά το γεγονός πως οι κατηγορίες είναι πολύ σημαντικές και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα, ο ίδιος επιμένει στηναθωότητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο τραγουδιστής, μάλιστα, προχώρησε σε μήνυση εναντίον της, ενώ βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι δηλώσεις του στους αστυνομικούς.

«Αρνούμαι από άκρο σε άκρο τις κατηγορίες εναντίον μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και ανέφερε στις Άρχες: «Μου έχει στερήσει την είσοδό μου στο σπίτι δικής μου ιδιοκτησίας επί της οδού …, κατακρατώντας παράνομα τα κλειδιά του εν λόγω σπιτιού.

Θέλω να δηλώσω ότι προ δέκα ημερών περίπου της είχα εμπιστευθεί προς φύλαξη το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Χθες ζήτησα από την ίδια ένα μέρος του αναφερόμενου ποσού για να καλύψω τις ανάγκες μου, πλην όμως μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κανένα μέρος αυτού από την ίδια.

«Η εγκαλούσα έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου, να με διασύρει επαγγελματικά και να αποσπάσει από εμένα χρηματικό όφελος, τη στιγμή που υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, το οποίο επιβεβαιώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα που επικαλείται, ευρισκόμουν σε άλλη τοποθεσία», συμπλήρωσε στη μήνυσή του.

Ωστόσο, η Βαρβάρα Κίρκη στην κατάθεσή εξέφρασε την επιθυμία της να μην ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του τραγουδιστή, ενώ πρότεινε ως μάρτυρες τρεις υπαλλήλους σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών, που έχουν δει, όπως ισχυρίζεται, πολλές φορές περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος της από τον Θέμη Αδαμαντίδη αλλά και τη μητέρα της.