Ο Βασάλος επέστρεψε στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' με εντελώς άλλο look - «Δυσκολεύτηκα που ήρθα...»

Πολλές οι σπόντες

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 θέλοντας να είναι και εκείνος στην παρέα της εκπομπής, που εργάστηκε όλη τη σεζόν και ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Η εμφάνιση του ήταν κάτι που λίγο πολύ σχολιάστηκε, καθώς ήταν πολύ ανανεωμένος.

Στη συνέχεια και αφού αγκαλιάστηκε με την Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, κάθισε στον καναπέ και τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα τα σχόλια και οι σπόντες. Θα περίμενε κανείς να γίνει αναφορά για την προσωπική του ζωή, μιας και τον θέλουν να χωρίζει, εκείνος όμως έκανε νύξη για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Expand player

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Μου έλειψες ρε σκασμένο! Τον θέλω του χρόνου εδώ, να έχει πάει πρώτα σε άλλη εκπομπή, να έχει ζήσει, να έχει περάσει με άλλη παρουσιάστρια και μετά να έρθει εδώ!» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να απαντάει «Ξέρεις κάτι για του χρόνου; Δεν έχω κλείσει κάτι, οπότε μην τρελαίνεσαι. Άνεργος είμαι».

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ζοριστήκαμε. Ήταν πάνω από 16 ώρες το γύρισμα, δεν μπορώ να πω παραπάνω» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Σίσσυ να αναρωτιέται: «Δεν θα μας πεις; Τι σε αφήνει το καινούργιο σου κανάλι;».

«Κάποια μέρη της εκπομπής μου έλειψαν, κάποια άλλα καθόλου. Δυσκολεύτηκα που ήρθα εδώ τώρα και δεν σας άκουσα να λέτε για όλα αυτά τα σοβαρά πράγματα…».

Ο Βασάλος απαντά ανοιχτά για το τηλεοπτικό του μέλλον

Μπορεί να συζητιέται αρκετά το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, μιας και σενάρια λένε πως ήδη έχει υπογράψει με ΣΚΑΙ, ωστόσο συζητιέται πολύ και το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου, τον οποίο επίσης φήμες ήθελαν στο πλευρό της σε μία εκπομπή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και την Νόρα Καούρη, και απάντησε για τα όσα ακούγονται σχετικά με το τηλεοπρικό του μέλλον.

«Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Μιλώντας στο τηλέφωνο με φίλους και συγγενείς, μου λέγανε αν θα πάω με την Μαλέσκου του χρόνου στο Star ή με την Φαίη. Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσο για το αν πρόκειται να τον δούμε να τρέχει ξανά στις αγωνιστικές πίστες του Survivor, o Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ακόμα ένα θέμα για το οποίο δεν ξέρω τίποτα είναι για το All Star. Έχω λίγες μέρες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα, οπότε δεν έχω προλάβει να μιλήσω με κάποιον».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άλλος άνθρωπος μετά το Asia Express - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εμφάνισή του

Μακριά και... αγαπημένοι; Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες χωρισμού για Βαλαβάνη - Βασάλο