Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Χώρισε το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από σχεδόν 5 χρόνια

Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Χώρισε το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από σχεδόν 5 χρόνια

Το φλερτ τους ξεκίνησε γύρω στο 2017 κι από τότε δεν έχουν σταματήσει να απασχολούν τα media με την ζωή τους. Ήταν τόσο ταιριαστοί από την πρώτη στιγμή αλλά να που για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η φράση "Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν".

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται έντονα πως οι δυο τους περνούν μεγάλη κρίση στην σχέση τους. Από πλευράς τους βέβαια, στην αρχή διέψευσαν το περιστατικό ενώ τώρα τηρούν σιγή ιχθύος, κάτι που κάνει τις φήμες να οργιάζουν περισσότερο. Μετά, δε, και την τελευταία τους απόφαση... το πράγμα φαίνεται πως έχει φτάσει στο αμήν...

Το τοπίο ήρθε, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει η instagraμική φίλη όλων, Soula Glomorous, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα.

Σε ένα Q&A που έκανε μια από τις ερωτήσεις που έλαβε είναι το αν έχουν χωρίσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και δυστυχώς η απάντηση δεν ήταν αρνητική αλλά πολύ λιτή και κατανοητή

χώρισαν βαλαβάνη βασάλος

Αν λάβει κανείς υπόψιν ότι σπανίζουν οι φορές που οι πληροφορίες της έχουν πέσει έξω... κρίμα! Αν σκεφτείτε βέβαια ότι και οι δικές μας πληροφορίες αυτό λένε... δεν θέλει πολύ!

Εμείς γνωρίζουμε, επίσης, ότι τώρα δεν μιλάνε γιατί κανείς δεν είναι στην φάση που μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Ξέρουμε όλοι τι θα γίνει αν πουν πως χώρισαν και τα παιδιά τώρα δεν έχουν την θέληση να απαντούν συνέχεια στο κλασικό "μα καλά γιατί".

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως το ζευγάρι δεν είναι πρώτη φορά που χωρίζει...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχει τύχει να χωρίσουμε με τον Κωνσταντίνο»

Σε παλιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς...

«Ναι έχει τύχει να χωρίσουμε. Τον είχα “στείλει” στην αρχή. Για δυο μέρες, αλλά με παρακάλαγε για μια βδομάδα.», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.