Άλλος άνθρωπος μετά το Asia Express - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εμφάνισή του

Του πάει πολύ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άλλος άνθρωπος μετά το Asia Express - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εμφάνισή του

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά από 1,5 μήνα στην Ασία, μιας και συμμετείχε μαζί με τον φίλο του, Fipster, στο νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR “Asia Express”.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και έτσι ο personal trainer επέστρεψε πίσω στα πάτρια εδάφη, ωστόσο δεν τον περίμενε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μιας και βρισκόταν εκείνες τις μέρες στην Κρήτη για διακοπές.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται μάλιστα αρκετά ανανεωμένος, μιας κι έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα του φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε με... μουστάκι!

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Βασάλος αποκαλύπτει για την απόφαση του να πάει στο Asia Express

Το πρωί της Δευτέρας 2/5 δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε μετά το φινάλε και την αποχώρηση του από το «Χαμογέλα και πάλι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μίλησε για τη λήξη της συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις τόσο εύκολα και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Εγώ υπέγραψα μόνο για το Asia Express, δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι”. Στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.