«Ξέρω πως δεν θα σε χάσω...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου μετά την αποχώρηση του Βασάλου από την εκπομπή

Ένας δύσκολος αποχωρισμός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ξέρω πως δεν θα σε χάσω...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου μετά την αποχώρηση του Βασάλου από την εκπομπή

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια σήμερα Κυριακή 1/5 όπως φαίνεται χωρίστηκαν οι επαγγελματικοί δρόμοι της Σίσσυ Χρηστίδου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έπειτα από την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση για συμμετοχή του στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, Asia Express.

Θα μου λείψεις...

Ο αποχαιρετισμός τους σήμερα, τελευταία μέρα παρουσίας του Κωνσταντίνου Βασάλου στο πλατό της εκπομπής του Mega, ήταν πολύ δύσκολη και για τους δύο, και η παρουσιάστρια ανέβασε και ένα πολύ συγκινητικό ποστ με πολλές κοινές φωτογραφίες τους. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και μιας φιλίας που σίγουρα θα κρατήσει και μετά το τέλος της επαγγελματικής τους σχέσης.

«Ξέρω ότι δεν θα σε χάσω αλλά θα μου λείψεις» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρησή του

Το κλίμα ήταν συγκινητικό και ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εκπομπή που βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος, ο Κωνσταντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δεν Γίνεται και αναφέρθηκε φυσικά στην αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Συγκινήθηκα αλλά δε φάνηκε. Μετά από τέσσερα χρόνια λογικό είναι. Όταν η Σίσσυ έμαθε για το Asia Express ήταν λίγο διαστικτή. Αλλά μου είπε πως “εφόσον θέλετε να το κάνετε και οι δύο τόσο πολύ, δε μπορώ να σας εμποδίσω”. Η Ευρυδίκη θα είναι στο σπίτι. Καλοκαίρι στην Ελλάδα είμαστε. Μια χαρά θα περάσει. 40 μέρες θα λείψω, δε φεύγω για πάντα. Φεύγουμε σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.