Βαλαβάνη - Βασάλος: Το παρασκήνιο της πρότασης από το Asia Express και η άρνηση της Ευρυδίκης

Η αποκάλυψη του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαλαβάνη - Βασάλος: Το παρασκήνιο της πρότασης από το Asia Express και η άρνηση της Ευρυδίκης

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ετοιμάζεται για το Asia Express ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα μείνει πίσω στην Ελλάδα, αφού απέρριψε την πρόταση της παραγωγής για να ταξιδέψουν ως ζευγάρι, με αποτέλεσμα έτσι να ξεκινήσουν οι φήμες περί χωρισμού.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, θα έχει στο πλευρό του τον youtuber Fipster και ο Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα 27/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της πρότασης αλλά και της άρνησης.

Το παρασκήνιο της πρότασης του Asia Express για Βαλαβάνη - Βασάλο

Οι ιθύνοντες του Star ήθελαν να βάλουν στο παιχνίδι ένα ζευγάρι σαν τον Χάρη Βαρθακούρη με την Αντελίνα Βαρθακούρη στο Globetrotters, ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αρνήθηκε την πρόταση, με αποτέλεσμα στην παραγωγή του ταξιδιωτικού project να κάνουν πρόταση σε Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση.

Οι αναρτήσεις που αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

Έντονες ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που έλεγαν πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει γιατί δεν είχαν κάνει καμία κοινή ανάρτηση στα social media εδώ και πολύ καιρό. Το ζευγάρι όμως απέδειξε πως τα media δεν είναι όλη μας η ζωή και δεν χρειάζεται συνεχώς να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους.

Με αναρτήσεις που έκαναν από την Πασχαλινή τους εξόρμηση διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού, χωρίς να πουν πολλά πολλά ή να δημοσιεύσουν κάποια τρυφερή φωτογραφία τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Σκόπελο παρέα με φίλους. Και οι δυο μοιράζονται διάφορες στιγμές τους από βόλτες αλλά και τη μαγευτική θέα του νησιού.

Χώρισαν οριστικά Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος χωρισμός

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος σχέση

Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Επίσης, πολλές φορές έχουν βγει και φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι που τελικά έμειναν απλά φήμες, αφού δεν ίσχυαν.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είχε πει ξεσπώντας η Ευρυδίκη.