«Πρόταση γάμου;» - Το σχόλιο του Βασάλου για τη σχέση του με τη Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τις φήμες χωρισμού

Θα κάνουν το επόμενο βήμα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πρόταση γάμου;» - Το σχόλιο του Βασάλου για τη σχέση του με τη Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τις φήμες χωρισμού

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 (δείτε εδώ πώς τον αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου) και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, τηλεφώνησε και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ρώτησε αν σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου και η αναφορά στον γάμο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Υπέγραψα μόνο για το Asia Express δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι” στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…», είπε αρχικά.

Στο σημείο εκείνο η συέντευξη διεκόπη καθώς τηλεφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να μάθει αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ναι με την Ευρυδική όλα καλά. Πρόταση γάμου πότε θα κάνω; Δε με βιάζει κάτι» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η απάντηση στις φήμες χωρισμού

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει μετά από 5 περίπου χρόνια σχέσης.

Όλα ξεκίνησαν από την επικείμενη συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο Asia Express, με ζευγάρι όχι την Ευρυδίκη αλλά τον καλό τους φίλο, Fipster αλλά και το γεγονός πως έχουν πολύ καιρό να δημοσιεύσουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε τόσο στα δημοσιεύματα χωρισμού όσο και στην αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Μιλήσαμε με τη Σίσσυ, τα είπαμε, με άφησε, όλα καλά. Η Ευρυδίκη από την αρχή δεν ήταν να είναι το ταίρι μου στο Asia Express, ήταν να είναι παίκτρια, εμένα το ταίρι μου ήταν από την αρχή ο Φίλιππος. Πιστεύω ότι έχω καλό παρτενέρ και θα πάμε καλά, θα τα καταφέρουμε, είναι θέμα ικανότητας και όχι δημοφιλίας. Ο Φίλιππος πιστεύω είναι ικανός για όλα, εγώ θα είμαι από δίπλα να τον κοιτάω.

Άντε πάλι τα ίδια. Όλα καλά με την Ευρυδίκη, όλα καλά», ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.