«Μας στεναχώρησαν...» - Το παράπονο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου για την αντιμετώπιση της σχέσης τους

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» την Τετάρτη 13/7 και παραχώρησαν μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η συζήτηση μονοπωλήθηκε από τη σχέση τους μετά το survivor 5(δείτε εδώ τα καυτά στιγμιότυπα από τις πρώτες διακοπές τους στην Πάρο),

Οι κοινή συνέντευξη Μαρτίκα και Ανδριώτου

«Μας στεναχώρησαν που δεν πίστεψαν αυτή τη σχέση. Δεν είχαμε σκοπό να απογοητεύσουμε κανέναν» είπε ο Σπύρος.

Expand player

«Αυτό που είχαμε το ξεκινήσαμε από την ένωση, αλλά το κρατούσαμε κρυφό. Ώσπου κάποια στιγμή είπα δεν αντέχω άλλο θέλω να σε αγκαλιάσω. Οπότε ξαφνικά έγινε το μπαμ και όλοι αναρωτήθηκαν πώς έγινε αυτό», είπε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και συμπλήρωσε: «Ζηλεύω, αλλά όχι πάρα πολύ γιατί δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα. Είναι πάρα πολύ σωστός και πιστός. Σκέψου έχω Face ID στο κινητό του, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει»!

«Ξυπνάει το πρωί και είναι...»

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 8/7 στο Super Κατερίνα σχολιάζονται με το πάνελ πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρώην παίκτης survivor 5, όπως ήταν αναμενόμενο δε γινόταν να μην σχολιάσει τη σχέση, που έχει ξεκινήσει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί αλλά από ότι φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εξόδους όσο και από τις δηλώσεις, που κάνουν θα έχουν μέλλον μαζί. Μάλιστα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο πόσο πολύ του αρέσει το κορίτσι και εξωτερικά, ενώ λίγο μετά δεν άφησε παραπονεμένη την Κατερίνα, κάνοντας της ένα κοπλιμέντο.

«Άβαφη ξυπνάει το πρωί η Βρισηίδα και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει στην ζωή μου, στην καλύβα δηλαδή να ξυπνάει και να σηκώνομαι να δω τη Βρισηίδα να μου φτιάξει η ημέρα μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Της το τραγουδούσε πριν από κάθε συμβούλιο - "Στάζει μέλι" ο Μαρτίκας για την Βρισηίδα

Survivor 5 - ημιτελικός: Ασυγκράτητοι Σπύρος και Βρισηίδα - Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται