Της έτριβε τα πόδια και "έλιωνε" - Τα καυτά στιγμιότυπα του Μαρτίκα και της Βρισηίδας στην Πάρο

Οι πρώτες τους διακοπές μετά το Survivor 5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της έτριβε τα πόδια και

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέπτυξαν έναν πολύ ισχυρό δεσμό κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 5. Αφού το παιχνίδι τελείωσε, όπως επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι στον τελικό κόβοντας γαμήλια τούρτα, είναι πλέον κανονικά σε σχέση και, μάλιστα, αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Πάρο.

Οι διακοπές του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά το Survivor 5

Το πρωί του Σαββάτου 9/7 το γνωστό μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από story που δείχνει κάποια από τα στιγμιότυπά τους μέσα στη μέρα και, όπως φαίνεται, ο φαρμακοποιός την προσέχει πολύ αφού της βάζει βάζει αντηλιακό στο κορμί της για να μην καεί.

Λίγο αργότερα, η ίδια ανέβασε έναν αγώνα τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένουν, για το ποιος θα φτάσει στην άλλη άκρη νωρίτερα, και αυτό γιατί στο ριάλιτι επιβίωσης δεν πρόλαβαν ποτέ να παίξουν ο ένας ενάντια στον άλλο.

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου

Μαρτίκας - Βρισηίδα

«Ξυπνάει το πρωί και είναι...»

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 8/7 στο Super Κατερίνα σχολιάζονται με το πάνελ πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρώην παίκτης survivor 5, όπως ήταν αναμενόμενο δε γινόταν να μην σχολιάσει τη σχέση, που έχει ξεκινήσει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί αλλά από ότι φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εξόδους όσο και από τις δηλώσεις, που κάνουν θα έχουν μέλλον μαζί. Μάλιστα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο πόσο πολύ του αρέσει το κορίτσι και εξωτερικά, ενώ λίγο μετά δεν άφησε παραπονεμένη την Κατερίνα, κάνοντας της ένα κοπλιμέντο.

«Άβαφη ξυπνάει το πρωί η Βρισηίδα και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει στην ζωή μου, στην καλύβα δηλαδή να ξυπνάει και να σηκώνομαι να δω τη Βρισηίδα να μου φτιάξει η ημέρα μου».