Στιγμές ευτυχίας για τον Σάββα Γκέντσογλου και τη σύντροφό του - Φιλιά σε ρομαντικό τοπίο

Η φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά στα social

Εδώ και λίγο καιρό, ο Σάββας Γκέντσογλου έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ποδοσφαιριστής είναι ζευγάρι με την Κίκα Τσέκου, η οποία είναι επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση).

Μπορεί τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας να απέφευγαν να δημοσιεύσουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, ωστόσο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, οι δυο τους δείχνουν τρελά ερωτευμένοι.

Expand player

Η νεαρή καλλονή μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για αυτό φροντίζουν να ταξιδεύουν συχνά ο ένας στην πόλη του άλλου, ενώ πολλές φορές κάνουν μίνι αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η φωτογραφία του Σάββας Γκέντσογλου και της Κίκας Τσέκου στο δάσος

Ο Σάββας Γκέντσογλου το μεσημέρι της Τετάρτης 13/7 θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του. Οι δυο τους ποζάρουν στην κάμερα ενώ ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στη μέση του δάσους - άκρως ρομαντική στιγμή.

Ποιά είναι η Κίκα Τσέκου

Η Κίκα Τσέκου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη. Είναι 26 χρονών με αναλογίες μοντέλου και έχει σπουδάσει παιδαγωγικά.
Είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα, και έχει την δική της σειρά ρούχων, τσαντών, παπουτσιών και αξεσουάρ με δικό της e-shop. .

Είναι φίλη με την Ιωάννα Τούνη και μάλιστα γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, αφού οι σπουδές της έγιναν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Η Κίκα Τσέκου αγαπάει πολύ τα ταξίδια και δηλώνει κορίτσι του καλοκαιριού! Άλλωστε, της πάει πολύ μιας και διαθέτει εκπληκτικό κορμί

Η εταιρία της «KIKA» ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2016, στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα online κατάστημα που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και τα νέα trends.

Σας το παρουσιάζουμε όπως είναι στο site:

Κύριο μέλημά μας, είναι να σας προτείνουμε διαρκώς νέα, μοντέρνα outfits και τάσεις, συνδυάζοντας φρέσκα και κομψά ρούχα.
Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρίας μας είναι η πολύ καλή ποιότητα, σε συνάρτηση με τις ασυναγώνιστες τιμές μας. Η μόδα για εμάς, δεν είναι πολυτέλεια!
Θεωρούμε πως το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι οι ικανοποιημένοι και σταθεροί πελάτες μας, καθώς προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών σας, μοναδική.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για τον γιο του Σάββα Γκέντσογλου και της Αγγελικής Ηλιάδη - Έγινε 8 χρονών

Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι - Νέο στιγμιότυπο του Σάββα Γκέντσογλου με τη σύντροφό του