Η Ηλιάδη με τον Γρηγόρη, ο Σάββας με την... - Η νέα σύντροφος του Γκέντσογλου

Είναι αδερφική φίλη της Τούνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάδη με τον Γρηγόρη, ο Σάββας με την... - Η νέα σύντροφος του Γκέντσογλου

Τον έρωτα στα μάτια μιας νέας γυναίκας έχει βρει τον τελευταίο καιρό ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος εδώ και περίπου πέντε χρόνια είναι χωρισμένος με την μητέρα του παιδιού του, Αγγελική Ηλιάδη.

Το ζευγάρι ωστόσο λόγω του γιου τους διατηρεί καλές επαφές και μάλιστα η τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο YOU πως θα τα ξανά έβρισκε με τον Σάββα, αν δεν είχε βρεθεί στο δρόμο της ο νέος σύντροφός της, Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Η ίδια γνώρισε τον Γρηγόρη μέσα από το ριάλιτι Φάρμα και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είχε φανεί η έλξη που είχε ο ένας για τον άλλον για αυτό και πλέον είναι ζευγάρι (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους από πρόσφατη έξοδό τους). Από την άλλη, κι ο Σάββας είναι σε σχέση με μια κούκλα καστανομάλλα, η οποία είναι μάλιστα και πολύ καλή φίλη της Ιωάννας Τούνη, με την ίδια συγκατοικούσε όταν φοιτούσαν στην Αλεξανδρούπολη.

Ο λόγος λοιπόν για την Κίκα Τσέκου, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και έχει δημιουργήσει την δική της εταιρία ρούχων. Ο Σάββας Γκέντσογλου μάλιστα ήταν αυτός που έκανε γνωστή την σχέση τους, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η νέα σύντροφος του Σάββα Γκέτσογλου

Η νέα σύντροφος του Γκέτσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη ''σπάει'' τη σιωπή της για τον πρώην και τον νυν

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Happy Day, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε το πρωί της Τετάρτης 9/3. Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και τον τρόπο που ισορροπεί τα ερωτικά με την οικογένεια της.

Είναι πολύ ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της από τη Φάρμα, Γρηγόρη Αναστασιάδη και δεν το κρύβει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ναι μεν θα συνεχίσουν την κοινή τους ζωή χωρίς όμως να βγάζει εκτός τον μπαμπά του μικρού Βασιλάκη, τον Σάββα Γκέντσογλου!

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».