Δεν της άφηνε το χέρι - Παντού μαζί η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

''Φουντώνουν'' οι κοινές εμφανίσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν της άφηνε το χέρι - Παντού μαζί η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι πολλοί αγαπημένοι και ζουν έναν φλογερό έρωτα από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους στη Φάρμα, ο οποίος συνεχίζεται και στην έξω τους ζωή. Το ζευγάρι δεν αποφεύγει τις κοινές δηλώσεις τους ούτε τις εμφανίσεις.

Μετά τα καυτά φιλιά που του έπιασε ο φακός να ανταλλάσσουν στα μπουζούκια, αυτή τη φορά βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης 19/5 στο θέατρο. Αυτή τη φορά επέλεξαν κάτι πιο ήρεμο μιας και το πιο σύνηθες ως έξοδο για αυτούς είναι τα νυχτοπερπατήματα. Δοκιμάζουν λοιπόν τη σχέση τους και ανακαλύπτουν λοιπόν ο ένας τον άλλον μέσα από διαφορετικά πράγματα, που κατά καιρούς τους βλέπουμε να κάνουν.

Η κοινή εμφάνιση του Γρηγόρη Αναστασιάδη και της Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Νικολούλη - Γρηγόρης Αναστασιάδης

Αγγελική Νικολούλη - Γρηγόρης Αναστασιάδης

''Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε..."

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 9/3 στο Mega Καλημέρα και φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. Το ζευγάρι δεν κρατάει πολύ καιρό μαζί, ωστόσο βιώνουν τόσο έντονο όλο αυτό που τους συνέβη μέσα στη φάρμα, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να τρέχουν συνεχώς.

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Γρηγόρης αφενός για τα μάτια της καλής του, αφετέρου για επαγγελματικούς λόγους. Όλα κυλούν πολύ καλά, με τον γυμναστή να μην λογαριάζει σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία. Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου.

Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό. Είχα μηνύματα μίσους, αλλά δεν τα διαβάζω γιατί είμαι λιγάκι οξύθυμος. Δέχτηκα κακά σχόλια μετά από ένα διαπληκτισμό με μια συμπαίκτριά μου στο παιχνίδι».

Τέλος, μιλώντας για άλλες δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ανέφερε: «Έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, κουβαλούσα καρπούζια για ώρες ατέλειωτες, και μετά ως security στη λαχαναγορά».