Φάρμα 2: Ηλιάδη - Αναστασιάδης - «Τους είδα σε μια γωνιά μέσα στον αχυρώνα να...»

«Είμαστε διατεθειμένοι να τους παντρέψουμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ηλιάδη - Αναστασιάδης - «Τους είδα σε μια γωνιά μέσα στον αχυρώνα να...»

Η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη φαίνεται πως ζουν για τα καλά τον έρωτά τους στην «Φάρμα 2» καθώς πλέον είναι το πολυσυζητημένο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δυο αμφιλεγόμενα πρόσωπα.

Οι δηλώσεις του Ψωμιάδη για την Ηλιάδη και τον Αναστασιάδη

«Την έβλεπα αναμμένη και τα μάτια της έβγαζαν αστραπές, φωτιές και ξαφνικά, μέσα στον αχυρώνα, σε μια γωνιά τους είδα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Λέω κοίτα ρε τι γίνεται εκεί;. Και συνέχισε λέγοντας: «Το ειδύλλιο συνεχίζεται.

Εγώ μίλησα με τον Γρηγόρη προχθές, προχωράει και προχωράει πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο δυνατά. Και εγώ και η Σάσα Μπάστα είμαστε διατεθειμένοι να τους παντρέψουμε».

«Είμαι δίπλα του και προχωράμε» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Ηλιάδη για τον Ανστασιάδη

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να είχε αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό από την «Φάρμα 2» λόγω της μεγάλης απώλειας του αγαπημένου της πατέρα, ωστόσο όπως είδαμε η ίδια απέστρεψε και πάλι όπου παραδόθηκε στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο 35χρονος γυμναστής είχαν ζήσει το δικό τους ειδύλλιο στο ριάλιτι, το οποίο διακόπηκε, όταν η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε εκτάκτως. Οι δυο τους είχαν για άλλη μια φορά ένα άκρως τρυφερό τετ α τετ.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει χαρακτηριστικά: «Είμαι δίπλα του και είναι δίπλα μου και προχωράμε, έχουμε δυνάμεις και τώρα μαζί έχουμε ακόμα περισσότερες δυνάμεις. Θα προχωρήσουμε και θέλουμε να πάμε παρακάτω».