Φάρμα 2: Η στιγμή της συνάντησης Γρηγόρη και Αγγελικής - Έτρεξε στην αγκαλιά του

«Μου έλειψες πάρα πολύ...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Η στιγμή της συνάντησης Γρηγόρη και Αγγελικής - Έτρεξε στην αγκαλιά του

Η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε στη Φάρμα 2 στο σημερινό 1/2 επεισόδιο και όλοι οι παίκτες έμειναν άναυδοι με την έκπληξη που τους έκανε. Η Σάσα Μπάστα, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την επιστροφή της φίλης της, ενώ και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό συναντήθηκε ξανά και μπορούν και πάλι να ζήσουν τον έρωτα τους. Οι δυο τους ξέκλεψαν λίγο χρόνο μακριά από τους συμπαίκτες τους για να μιλήσουν, ενώ δεν μπορούσαν να μην υπενθυμίζουν συνεχώς πόσο πολύ είχαν λείψει ο ένας στον άλλο.

Η στιγμή που ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είδε την Αγγελική Ηλιάδη

Οι ευχές της Ηλιάδη στον Αναστασιάδη

Μπορεί να βρίσκεται εκτός Φάρμας εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η Αγγελική Ηλιάδη δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είχε έρθει αρκετά κοντά κατά την διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι περιπέτειας.

Η γνωστή τραγουδίστρια παρόλα αυτά δεν έχει μιλήσει ανοιχτά, ούτε για την απώλεια του πατέρα της, που στάθηκε ο λόγος της αποχώρησής της από το παιχνίδι, αλλά ούτε και για το φλερτ με τον 35χρονο Personal Trainer.

Ωστόσο, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Happy name day my love», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Αγγελική Ηλιάδη ανάρτηση με Γρηγόρη Αναστασιάδη