Φάρμα 2: Επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη - Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Μπάστα

Η αντίδραση των παικτών

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη - Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Μπάστα

Στο σημερινό 1/2 επεισόδιο της Φάρμας 2 είχαμε επιστροφές που οι παίκτες δεν περίμεναν. Μετά από την ξαφνική αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Αγγελική Ηλιάδη, έκανε έκπληξη στους συμπαίκτες της, αφού όπως είπε επέστρεψε για τα καλά. Η τραγουδίστρια ήταν μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού, και μέσα στο παιχνίδι είχε αναπτύξει μια ισχυρή φιλία με την Σάσα Μπάστα και μια δυνατή σχέση αγάπης με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη στη Φάρμα 2

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Ήρθα για να σας δώσω δύναμη, κέφι και βοήθεια… Μου έλειψαν τα πάντα, το σπίτι μας, η φάρμα μας. Είμαι πανέτοιμη κι επειδή τα παιδιά πέρασαν πολλή ταλαιπωρία από τότε που έφυγα, είμαι εδώ για να βοηθήσω», είπε η Αγγελική Ηλιάδη, με την Σάσα Μπάστα να τρέχει να την αγκαλιάσει ενώ ξέσπασε σε κλάματα.

Η συγκίνηση της Μπάστα με την απουσία της Ηλιάδη στην Φάρμα 2

Στην Φάρμα έχει επιστρέψει η Σάσα Μπάστα η οποία αποκάλυψε στο 18/1 επεισόδιο πως χαίρεται για την επιστροφή της στο παιχνίδι αλλά της λείπει η Αγγελική Ηλιάδη.

"Μου έλειψε η Φάρμα, μου έλειψαν τα πάντα. Φαντάσου ότι σήμερα έφαγα φακιές και δεν παραπονέθηκα καθόλου. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι λείπει η Αγγελική. Ακόμα την ψάχνω, γιατί καθόταν εδώ δίπλα μου και πειράζαμε η μια την άλλη και περνάγαμε χρόνο μαζί. Από εκεί και πέρα, ήμουν σε μια άλλη Φάρμα και μπήκα σε μια άλλη Φάρμα.

Έμαθα για πολλά πράγματα, που είπώθηκαν για εμένα από συγκεκριμένα άτομα, πίσω από την πλάτη μου και η αλήθεια είναι ότι με έχει ενοχλήσει και με έχει κουράσει πολύ όλο αυτό. Ήξερα ότι η Αγγελική θα ήταν η μόνη που θα με υποστήριζε και επειδή τώρα λείπει, θα ήθελα να μου δωθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να υπερασπιστώ και εγώ τον εαυτό μου", είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.