Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Επιστροφές καταστροφές - Ξανά στο παιχνίδι Σάσα Μπάστα και Κουτσαβάκης

Έτρεξαν όλοι να τους αγκαλιάσουν

Φάρμα 2: Επιστροφές καταστροφές - Ξανά στο παιχνίδι Σάσα Μπάστα και Κουτσαβάκης
TV24 17.01.2022 23:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο μετά την είσοδο των 3 νέων παικτών στην Φάρμα, του Μιχάλη, της Νάιρα και της Ανίτα, παρακολουθήσαμε και 2 επιστροφές... καταστροφές!

Ο λόγος φυσικά για την Σάσα Μπάστα και τον Κουτσαβάκη, οι οποίοι μπορεί να μην λείπουν καιρό από το παιχνίδι, ωστόσο κατάφεραν να λείψουν αρκετά από τους συμπαίκτες τους.

Αμέσως όλοι έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν, ενώ μάλιστα η τραγουδίστρια, την ώρα που έψαχνε την Αγγελική Ηλιάδη, ο Γρηγόρης την ενημέρωσε πως χρειάστηκε να αποχωρήσει λόγω του θανάτου του πατέρα της, με την Σάσα Μπάστα να παθαίνει σοκ και να μην πιστεύει στα αυτιά της.

Η επιστροφή Κουτσαβάκη - Μπάστα στην Φάρμα

Κρίσιμες στιγμές για τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει με την Φάρμα;

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον ΑΝΤ1. λόγω της prime time ζώνης του που την βλέπει σταδιακά να καταρρέει. Η πρεμιέρα του MasterChef 6, η επιστροφή του Survivor 5, αλλά και η επιτυχημένη σειρά Σασμός, έχουν κάνει την Φάρμα να πέσει στα... τάρταρα όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι οι ιθύνοντες κάνουν συζητήσεις για να δουν τι αλλαγές πρέπει να γίνουν με σκοπό το ριάλιτι να ανέβει και πάλι στα διψήφια. Μπορεί να μην σημείωνε τρελά ποσοστά πριν ο ανταγωνισμός να γίνει σκληρός, ωστόσο, τόσο χαμηλά - δείτε τα νούμερα - δεν είχε ξαναπέσει, με αποτέλεσμα η καρέκλα του Σάκη Τανιμανίδη να τρίζει αφού αν συνεχίσει έτσι οδεύει προς κόψιμο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, το πρώτο είναι να αλλάξουν οι μέρες προβολής, ώστε να μην πέφτει απέναντι στον Σασμό και το MasterChef. Δηλαδή να μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όπου υπάρχει ασφαλώς ανταγωνισμός, αλλά όχι τόσο έντονος.

Το επόμενο σενάριο θέλει τη Φάρμα να μετακινείται σε άλλη ώρα και στις 21.00 να μεταδίδεται η σειρά Ήλιος η οποία πλέον προβάλλεται στις 17.30.

Αλλαγές στην Φάρμα του ΑΝΤ1 λόγω της τηλεθέασης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν είναι η περίπτωση του Γιώργου Λιανού» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «άδειασε» τον Τανιμανίδη

Φάρμα 2 - highlights 13/01: Η επιστροφή του Γρηγόρη, η έκτακτη ανακοίνωση του Τανιμανίδη και ο δεύτερος μονομάχος

Share