Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Δεν τον άφηνε λεπτό - Τα καυτά φιλιά στο στόμα της Ηλιάδη με τον Αναστασιάδη στα μπουζούκια

Φουντώνει ο έρωτας!

Δεν τον άφηνε λεπτό - Τα καυτά φιλιά στο στόμα της Ηλιάδη με τον Αναστασιάδη στα μπουζούκια
News 06.05.2022 14:31
Από Ελένη Μήτση

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι ένα από τα πολύ φρέσκα και λαμπερά, οι οποίοι αν και βγήκαν από το ριάλιτι Φάρμα, στο οποίο και γνωρίστηκαν για την ώρα κρατάνε πολύ ερωτευμένοι. Το ζευγάρι είναι απελευθερωμένο και δεν κολλάει πουθενά, ούτε στα φώτα της δημοσιότητας, ούτε στη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Η τελευταία μάλιστα κοινή τους εμφάνιση, σε νυχτερινό μαγαζί το βράδυ της Πέμπτης 5/5 κάνει φανερό, πως ο έρωτας αυτός έχει μέλλον μπροστά τους. Πιο αποκαλυπτικοί από την προηγούμενη φορά, που αντάλλασσαν δημόσια φιλιά, αυτή τη φορά ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ.

Τα καυτά φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη σε βραδινή έξοδο

Τα καυτά φιλιά της Ηλιάδη και του Αναστασιάδη
Τα καυτά φιλιά της Ηλιάδη και του Αναστασιάδη

''Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε..." - Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη για την Ηλιάδη

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 9/3 στο Mega Καλημέρα και φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. Το ζευγάρι δεν κρατάει πολύ καιρό μαζί, ωστόσο βιώνουν τόσο έντονο όλο αυτό που τους συνέβη μέσα στη φάρμα, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να τρέχουν συνεχώς.

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Γρηγόρης αφενός για τα μάτια της καλής του, αφετέρου για επαγγελματικούς λόγους. Όλα κυλούν πολύ καλά, με τον γυμναστή να μην λογαριάζει σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία. Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου.

Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό. Είχα μηνύματα μίσους, αλλά δεν τα διαβάζω γιατί είμαι λιγάκι οξύθυμος. Δέχτηκα κακά σχόλια μετά από ένα διαπληκτισμό με μια συμπαίκτριά μου στο παιχνίδι».

Τέλος, μιλώντας για άλλες δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ανέφερε: «Έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, κουβαλούσα καρπούζια για ώρες ατέλειωτες, και μετά ως security στη λαχαναγορά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Δεν προέκυψε επανασύνδεση γιατί..." - Η Αγγελική Ηλιάδη αδειάζει δημόσια τον Σάββα Γκέντσογλου

Αγγελική Ηλιάδη: «Αντιμετώπισα σεξουαλική παρενόχληση, τύχαινε να είναι και ο παραγωγός μου»

Share