Διαχυτικοί στην πρώτη δημόσια έξοδό τους - Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαχυτικοί στην πρώτη δημόσια έξοδό τους - Οι αγκαλιές και τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη

Μπορεί να αποχώρησαν και οι δυο από την Φάρμα όμως για την παραμονή τους κέρδισαν κάτι πολύ σημαντικό από τον τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ! Ο φακός του YOU συνάντησε την Αγγελική Ηλιάδη με το ξερολούκουμό της, όπως είχε αποκαλέσει τον personal trainer Γρηγόρη Αναστασιάδη, μέσα στις γλύκες και σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα από βραδινή έξοδο.

Ο "μήνας του μέλιτος" μετά το ριάλιτι του ΑΝΤ1 μπορεί να πέρασε εκείνοι όμως συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να είναι μαζί και ερωτευμένοι δείχνοντας έμπρακτα ότι αυτή η σχέση δεν ήταν για το θεαθήναι, ούτε ένα στιγμιαίο πάθος.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

"Θέλουμε και οι δυο να το ζήσουμε να προχωρήσουμε και να το δούμε που θα μας πάει όλο αυτό", είχε δηλώσει πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένη στο Πρωινό.

"Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα", παραδέχθηκε δημόσια με την σειρά του ο Γρηγόρης. Με τέτοια συμφωνία χαρακτήρων πως να μην είναι ζευγάρι;

Στα καλύτερα της Ηλιάδη - Αναστασιάδης

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται τελικά. Όχι πως έχουν κάτι να κρύψουν, αφού τα πρώτα τους φιλιά τα έδωσαν on camera, κάτω από σεντόνια της Φάρμας (δείτε εδώ το βίντεο) χωρίς φόβο αλλά με άφθονο πάθος. Το ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη έξοδο στο Beluga, όπου εν μέσω χαμηλού φωτισμού έδιναν κι έπαιρναν οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα πειράγματα και τα δαγκώματα.

Αγγελική Ηλιάδη Γρηγόρης Αναστασιάδης

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.