Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Full in love...και εκτός Φάρμας

Δεν τους χωρίζει τίποτα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Full in love...και εκτός Φάρμας

Το ειδύλλιο της Φάρμας για το 2022 δε είναι άλλο από την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, δύο παίκτες που αν και μπήκαν στο παιχνίδι για να ζήσουν την εμπειρία, έφυγαν απο εκεί έχοντας βρει τον έρωτα!

Παρά τη σχετική διαφορά ηλικίας και την απόσταση να χωρίζει το νέο ζευγάρι της Φάρμας, φαίνεται πως αφού άντεξαν τις δύσκολες συνθήκες μέσα στο παιχνίδι θα αντέξουν και στην έξω ζωή. Η σχέση αυτή δοκιμάστηκε από τα πρώτα στάδιά της, καθώς η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα της, ωστόσο λίγο καιρό μετά ξανα επέστρεψε (Η αντίδραση του Γρηγόρη μόλις την ξαναείδε).

Σήμερα, αφού και οι δύο βρίσκονται οριστικά εκτός Φάρμας, βλέπουμε τα πρώτα κοινά Insta Story, να στάζουν μέλι! Μιας και οι ελλείψεις εντός φάρμας ήταν πολλές και έντονες, τους βλέπουμε σε ένα δωμάτιο να τρώνε.. σουβλάκια!

Το video με το ερωτευμένο ζευγάρι Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας για τη σχέση της με τον Γρηγόρη, εκτός φάρμας

Το πρωί της Δευτέρας 21/02 η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό» όπου μίλησε για όλους και για όλα μετά από την αποχώρησή της από την «Φάρμα 2». Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη αλλά και για την σχέση που έχουν πλέον οι δυο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησα ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτά που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη. Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά.

Πάντα υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη από την αρχή… Δεν ήμασταν άνετοι ο ένας με τον άλλον, ενώ με τα άλλα παιδιά ήμασταν χύμα. Οπότε το ένα έφερε το άλλο. Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα.

Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις. Τα παιδιά δεν τον γνωρίσαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί».