Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι - Νέο στιγμιότυπο του Σάββα Γκέντσογλου με τη σύντροφό του

Ο έρωτας δεν κρύβεται...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι - Νέο στιγμιότυπο του Σάββα Γκέντσογλου με τη σύντροφό του

Εδώ και λίγο καιρό, ο Σάββας Γκέντσογλου έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ποδοσφαιριστής είναι ζευγάρι με την Κίκα Τσέκου, η οποία είναι επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση).

Θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες, υπήρχαν έντονα οι φήμες πως ο Σάββας Γκέντσογλου τα έχει ξαναβρεί με την Αγγελική Ηλιάδη. Πρόσφατα όμως, η τραγουδίστρια, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU, είχε αποκαλύψει πως θα τα ξαναέβρισκε με τον Σάββα Γκέντσογλου αν δεν βρισκόταν στον δρόμο της ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Κάπως έτσι, το πρώην ζευγάρι τράβηξε και οριστικά χωριστούς δρόμους. Πλέον και οι δύο έχουν νέους ανθρώπους στις ζωές τους.

Η νέα φωτογραφία του Σάββα Γκέντσογλου με τη σύντροφό του

Αρχικά ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου είχαν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τελευταία μοιράζονται όλο και περισσότερα κοινά στιγμιότυπα στο Instagram τους.

Λίγο μετά το ταξίδι τους στα Μετέωρα, οι δυο τους είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και έτσι μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μία πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία στα social media.

Σάββας Γκέντσογλου σύντροφος

Η Αγγελική Ηλιάδη ''σπάει'' τη σιωπή της για τον πρώην και τον νυν

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Happy Day, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε το πρωί της Τετάρτης 9/3. Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και τον τρόπο που ισορροπεί τα ερωτικά με την οικογένεια της.

Είναι πολύ ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της από τη Φάρμα, Γρηγόρη Αναστασιάδη και δεν το κρύβει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ναι μεν θα συνεχίσουν την κοινή τους ζωή χωρίς όμως να βγάζει εκτός τον μπαμπά του μικρού Βασιλάκη, τον Σάββα Γκέντσογλου!

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».