Με όλη την πλάτη έξω και ολόχρυσο φόρεμα - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Προκάλεσε ξανά "εγκεφαλικά"

"Εγκεφαλικά" για ακόμη μια φορά προκάλεσε η Μαρίνα Πατούλη με την νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

Η Πρόεδρος της UNESCO και πρώην σύζυγός του Γιώργου Πατούλη εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει το δικό της κατάστημα με ρούχα στην Μύκονο και έτσι τις περισσότερες μέρες βρίσκεται στο νησί και όχι μόνη, μιας και πολλές είναι οι φορές που μαζί της είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της, Βλάσσης Χολέβας.

Expand player

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει στο μαγαζί της. φορώντας ένα ολόχρυσο φόρεμα, κοντό, με όλη την πλάτη έξω, που της πηγαίνει φοβερά!

Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

«feel unique!@marinaprincess11211 #loveyourself #woman #loveyourself #fadhion #happytime», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ολόκληρο παλάτι και με χρυσές λεπτομέρειες η μονοκατοικία που νοικιάζει στην Πεύκη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Μπορεί αυτή την περίοδο να την βλέπουμε στην Μύκονο καθώς πλέον έχει δική της επιχείρηση (δείτε εδώ).

Όπως είχε γίνει γνωστό σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το σπίτι όπου διέμενε η ίδια στα Βόρεια Προάστια φαίνεται να το έχει "αφήσει" σε μεσιτικό γραφείο. Το συγκεκριμένο σπίτι δεν ήταν λίγες οι φορές που το έχουμε δει καθώς υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται τόσο η Μαρίνα Πατούλη όσο και ο Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μεζονέτα 280 τ.μ., κατασκευής του 1991, στην περιοχή της Πεύκης, πολυτελής και ανακαινισμένη, πρώτου ορόφου και δύο επιπέδων, με 4 υπνοδωμάτια (ένα master), 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, 2 μπάνια και 1 WC, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης και μοναδική θέα στο δάσος. Όπως αναφέρεται στην αγγελία στο σπίτι, μάλιστα, επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Η τιμή του σπιτιού από τους ειδικούς γύρω από τα μεσιτικά, η τιμή των 2.000 ευρώ που ζητάει η κα Πατούλη θεωρείται πολύ καλή, τόσο για την περιοχή όσο και για το μέγεθος και την κατασκευή του σπιτιού στην Πεύκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με σύνολο που "κόβει" την ανάσα πόζαρε στα στενά της Μυκόνου η Μαρίνα Πατούλη - Σούσουρο με την ανάρτησή της

Με μωβ πορτοκαλί σύνολο με πούπουλα - Η Μαρίνα Πατούλη αναστάτωσε τα Ματογιάννια