Με μωβ πορτοκαλί σύνολο με πούπουλα - Η Μαρίνα Πατούλη αναστάτωσε τα Ματογιάννια

Την απαθανάτισε ο φακός στο κατάστημά της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με μωβ πορτοκαλί σύνολο με πούπουλα -  Η Μαρίνα Πατούλη αναστάτωσε τα Ματογιάννια

Την πιο όμορφη και δημιουργική της περίοδο διανύει η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έχει πλέον το δικό της κατάστημα με ρούχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο -δείτε εδώ πλάνα από το εσωτερικό και το εξωτερικό του.

Η επιχειρηματίας και πρόεδρος της UNESCO είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στους αγαπημένους της διαδικτυακούς της φίλους.

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Αυτή τη φορά, όμως, την απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV μέσα στο κατάστημά της στα Ματογιάννια να φοράει μία μωβ φούστα από πούπουλα και αντίστοιχο, πορτοκαλί τοπ. Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής ξέρει να κάνει εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα, προκαλεί χαμό και να κάνει τους πάντες να την κοιτούν.

Βάζει κάτω και 20αρες - Η Μαρίνα Πατούλη έφερε αναστάτωση με το μίνι μαύρο φόρεμά της στη Μύκονο

To 2022 είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά της Μαρίνας Πατούλη. Μετά το διαζύγιό της, άφησε πίσω το παρελθόν και προχώρησε τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της, με το άνοιγμα του μαγαζιού της στη Μύκονο. Το νέο αυτό βήμα βέβαια έγινε με τη βοήθεια του Βλάσση Χολέβα.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει ξεκαθαριστεί αν οι δυο τους είναι ζευγάρι (δείτε εδώ τι απαντούν οι ίδιοι), ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας στηρίζει τον άλλον και πως περνούν μαζί πολύ χρόνο στο νησί των Ανέμων.

Πέρα από τα επαγγελματικά της, η Μαρίνα Πατούλη έχει ανανεωθεί σημαντικά και στην εμφάνισή της. Οι τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram μαρτυρούν την απώλεια κιλών, ενώ η ίδια έχει επιλέξει ένα πιο απελευθερωμένο στιλ, το οποίο ταιριάζει και με τη φιλοσοφία του μαγαζιού της και της πάει πάρα πολύ.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μίνι μαύρο φόρεμα έξω από το κατάστημά της.

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος