Μια κούκλα με συγκλονιστική κολλητή κόκκινη τουαλέτα - Φωτογραφίες από την αποφοίτηση της Μελίνας Νικολαϊδη

«Σε αγαπάω μωρό μου»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφόίτησής της στο Κολλέγιο Αθηνών. Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια η οποία έδωσε το παρών δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή αφού είναι αρκετά περήφανη για την 18χρονη κόρη της.

Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της στο instagram έφραψε χαρακτηριστικά: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου.

Expand player

Aπόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου». Να τονίσουμε πως η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε με τον αγαπημένο της έως την Αράχωβα, ξεκινώντας έτσι τις διακοπές της.

Η άκρως τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Θα μου μείνει αξέχαστη...»

Μια απίστευτη και αξιοζήλευτη σχέση έχει η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία πολύ συχνά πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις, με τις δυο τους να κλέβουν κάθε φορά όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 8/6 πραγματοποίησε μια συναυλία στο Κατράκειο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους κι όχι μόνο, μιας και κατά την διάρκεια της βραδιάς είδαμε και την κόρη της να ανεβαίνει γι πρώτη φορά στη σκηνή και να τραγουδά μαζί με την μητέρα ορισμένες επιτυχίες δικές της κι όχι μόνο (δείτε εδώ το βίντεο).

Φυσικά, αποθεώθηκαν από όλους και σίγουρα αυτή τη στιγμή θα την θυμούνται και οι 2. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η Δέσποινα Βανδή προχώρησε και σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με την Μελίνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους από την συναυλία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Παιδί μου…σε ευχαριστώ! Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμή μας, τα μάτια σου που έλαμπαν, το χαμόγελο σου! Σε λατρεύω! Εισαι υπέροχη!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

53 ετών, 56 κιλά - Το σπιτικό ρόφημα που πίνει οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή

Σε σχέση με τον γιο του Πλούταρχου η κόρη της Βανδή; Η ατάκα όλο νόημα της Δέσποινας