Σε σχέση με τον γιο του Πλούταρχου η κόρη της Βανδή; Η ατάκα όλο νόημα της Δέσποινας

Το πρόδωσε στον αέρα του Chart Show

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση με τον γιο του Πλούταρχου η κόρη της Βανδή; Η ατάκα όλο νόημα της Δέσποινας

Στην εκπομπή Chart Show βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου 25/6 ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος χάρισε στους τηλεθεατές μια βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια.

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή τον καλωσόρισε στο πλατό και τότε είναι που ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις και οι σπόντες για τα παιδιά τους και συγκεκριμένα για την Μελίνα Νικολαϊδη και τον Γιώργο Κακοσαίο, που φημολογούνται πως είναι σε σχέση.

Η ατάκα όλο νόημα της Βανδή στον Πλούταρχο για την σχέση των παιδιών τους

«Έκανε και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, από που να πάρει…».

Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Κακοσαίος για την Μελίνα Νικολαϊδη

Η κάμερα του «Happy Day» πέτυχε τον Γιώργο Κακοσαίο και φυσικά οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την γνωριμία του με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη στα παρασκήνια του «The Chart Show». Ο ίδιος λοιπόν ξεκαθάρισε ότι δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας όπως έγραφαν δημοσιεύματα και πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους.

«Απλώς γνωριστήκαμε με τη Μελίνα. Δεν συζητήθηκε καμία συνεργασία, όμως ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή. Μπορεί κάποια στιγμή, επειδή και η κοπέλα τραγουδάει πολύ όμορφα, αν αποφασίσει κι εκείνη να ακολουθήσει επαγγελματικά το τραγούδι, να κάνουμε μια συνεργασία», ξεκαθάρισε ο νεαρός τραγουδιστής και σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, απάντησε:

«Είμαι ερωτευμένος. Δεν είναι γνωστή η κοπέλα και δεν την ξέρει ο πατέρας μου. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια»