''Είναι καλό να εκφραζόμαστε...'' - Η Παναγιώταρου παίρνει θέση για το ''δολοφονικό'' βλέμμα της Αντωνά μετά τον τελικό του Survivor

''Άλλοι χαιρόμαστε, άλλοι...''

Τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε χθες το βράδυ 15/7 η κάμερα του Open Weekend σε βραδινή τους έξοδο και τους απέσπασε δηλώσεις. Η σύντροφος του νικητή του Survivor 5 κλήθηκε να απαντήσει και για το θέμα που τόσο ντόρος έχει γίνει, το βλοσυρό βλέμμα δηλαδή της Μαρίας Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή στον τελικό, ο οποίος εν τέλει δεν ήταν ο σύντροφός της Άρης Σοιλέδης.

Στην ίδια ερώτηση απάντησε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Σχίζας, λέγοντας μάλιστα ότι δεν την παρεξήγησε καθώς ήταν επόμενο να στεναχωρηθεί εφ' όσον έχασε ένας δικός της άνθρωπος και δε θεώρησε ότι το βλέμμα της έκρυβε κακία. Μάλιστα αποκάλυψε και ποια ήταν η αντιμετώπισή της προς τον ίδιο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Expand player

Οι δηλώσεις της Παναγιώταρου σχετικά με το ''δολοφονικό'' βλέμμα της Αντωνά στον τελικό του Survivor

Eκείνη ήταν λιτή και πολύ μετρημένη επιδεικνύοντας στάση ανωτερότητας. Είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open Weekend:

«Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και κάνει αυτό που του αρέσει. Άλλοι χαιρόμαστε, άλλοι στεναχωριόμαστε και είναι καλό να εκφραζόμαστε. Δεν είναι κακό» ,αρκέστηκε να πει η Παναγιώταρου.

Πρώην και νυν μαζί - Σχίζας, Παναγιώταρου και Γιαννόπουλος στην ίδια εκδήλωση

Στην εκδήλωση όπου έκανε και τις παραπάνω δηλώσεις η Παναγιώταρου το παρών έδωσαν αρκετοί celebrities. Συγκεκριμένα πρόκειται για φιλανθρωπικό δείπνο που παρέθεσε η Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη για τα αδέσποτα ζώα.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr όπου ήταν επίσης εκεί απαθανάτισε και άλλες αφίξεις όπως ήταν και εκείνη του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος με τον οποίο όπως φαίνεται κρατούν πολύ καλές σχέσεις.

Να τονίσουμε πως στην εκδήλωσε βρέθηκε επίσης και η Κατερίνα Στικούδη, η Σάσα Σταμάτη αλλά και ο πρωταγωνιστής από την σειρά, «Γη της Ελιάς» όπου πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Έλεγε "σταυρώστε τον @@@"» - Όλη η αλήθεια πίσω από το άγριο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά την ώρα του αποτελέσματος

Παντρεύονται Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας; Το βίντεο μέσα από οίκο νυφικών